Post Image

KÁVÉT A KÉZBE ÉS KÁVÉT A KÖRMÖKRE!

Rúzs & Más / 2018-02-19

A CND™ (Creative Nail Design) stílusosan egy kávézóban mutatta be a szakmai közönségnek legújabb színét, a kávészínű Cuppa Joe körömlakkot. A retro árnyalat arra született, hogy energetizáljon és átmelegítsen a télvégi zimankóban – épp, mint egy nagy bögre forró kávé. A szemnek kellemes, meleg árnyalatú, kávébab színű lakk a körmökre varázsolja a frissítő kávéélményt, hosszan tartó kávészünetet biztosítva a viselőjének.

CND Nail Lounge, Cuppa Hoe, Costa Café, rúzs és más

A barna szín nagy visszatérő a divatban, lépten-nyomon megtalálható a természetben- többek közt a fakéreg, a gyökér, magok és termések, kövek és sziklák, az őszi falevelek és a kávé színe is.  Jan Arnold, a CND™ társalapítója és stílus vezetője szerint “A kávészín nyugalmat sugároz, feltölt energiával. Pont, mint a reggeli kávéd. “

A kávébarna mellett egy másik melegséget hozó új árnyalattal is megismerkedhettünk közelebbről, ez pedig a Bloodline nevet viseli. Jó választás azoknak, akik szeretik a mély árnyalatokat, de túl merésznek találják a barnát:

CND Nail Lounge, Bloodline, Costa Café, rúzs és más

A CND™ Cuppa Joe valamint  a Bloodline színek a SHELLAC™ és VINYLUX™ formulában is elérhetők.

A CND™ Shellac™ — Professzionális gél lakk, mely a természetes köröm sérülése nélkül garantálja körmeid hosszan tartó szépségét. Már 100+ színben elérhető és gyorsabban leoldható, mint bármely más gél lakk.

CND Nail Lounge, Bloodline, Costa Café, rúzs és más

CND™ Vinylux™ – Lemosható körömlakk, a divat és a technológia élvonalából.  A CND™, megváltoztatta a „hagyományos” körömlakk összetevőinek képletét. A Vinylux™ új, ápoló összetétele keratint, jojoba olajat és E-vitamint tartalmaz. Rendszerben használva akár egy hétig tart.

A Costa Coffee Hungary és a CND™ Nail Lounge promóció keretében vezeti be az új árnyalatot.

CND Nail Lounge, Cuppa Hoe, Costa Café, rúzs és más

– Aki vásárol egy CND™ Cuppa Joe árnyalatú lakkot ajándékba kap egy Costa Coffee Primo Cappucinot.

– A kijelölt Costa kávézókban bármely kávé vásárlása után pedig egy 1000 Ft-os utalványt kapunk ajándékba, amely bármely Vinylux körömlakk vásárlása esetén beváltható.

A CND™ Shellac™ és Vinylux™ Cuppa Joe 2018. február 15-től elérhető a CND Nail Lounge-ban és a viszonteladóinál. Bővebb információ a www.naillounge.hu oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések