Post Image

JÚNIUSBAN A PUCÉRSÁG ÚJ SZINTRE LÉPETT!

Rúzs & Más / 2018-06-19

Szomorú tény, hogy az óceánokba kerülő műanyaghulladék elképesztő ütemben pusztítja a tengeri élővilágot. Június 8. péntek volt Az óceánok világnapja (World Oceans Day), és a Lush ezen a napon indította el új online kampányát, amely a boltokban június 18-án, azaz tegnap kezdődött.

A kampánnyal szeretnék felhívni a figyelmet arra a hatásra, melyet az egyszer használatos műanyagtárgyak gyakorolnak a tengerek élővilágára, és párbeszédet szeretnénk kezdeményezni vásárlóikkal arról, hogy fogyasztókként mit tehetünk e globális probléma megoldásának érdekében.
A Lush mindig igyekezett olyan kreatív megoldásokat találni, melyek pozitív hatással vannak a környezetre, például feltalálták a világ első szilárd samponját, melynek jóvoltából évente közel 6 millió műanyagflakonnal kevesebbre van szükség, és a közelmúltban már a folyékony tusfürdők szilárd alternatívái is megjelentek boltjaikban. Jelenleg az egész éven át kapható Lush termékeknek már több mint 40%-a „pucér”, azaz csomagolásmentes.

A Lush szerint a meztelenség nem ismer határokat, és ebben a hónapban a pucérság új szintre lépett…

Lush pucér üzletet nyitott, kampány a műanyagszennyezés ellen, rúzs és másLush pucér üzletet nyitott, kampány a műanyagszennyezés ellen, rúzs és más

Június 1-jén Olaszországban, Milánóban a Lush megnyitotta a világ első pucér, azaz teljességgel műanyag csomagolás mentes üzletét. Ez új dolog a márka életében – a pucér bolt az innovációt és a kreativitást ünnepli teljesen csomagolásmentes áruválasztékával, valamint az üzletben zajló rendezvényekkel, tanfolyamokkal és filmvetítésekkel. Olyan hely szeretne lenni, ahol a fogyasztók kicserélhetik gondolataikat, ötleteiket a műanyagmentes jövővel kapcsolatban.

A kampány indulásával egyidőben kerül a boltokba a Lush legújabb zselés fürdőbombája, mely teljesen biztonságos olyan értelemben is, hogy ha ezzel fürdesz, egyetlen tengeri teknősnek sem esik bántódása!

Turtle Jellybomb zselés fürdőbomba és Turtle Immersion Jellybomb fürdőbomba

Lush pucér üzletet nyitott, kampány a műanyagszennyezés ellen, rúzs és más

A Turtle zselés fürdőbomba ciprus- és szantálfaolajjal kényezteti a bőrt, a fenyőabszolút pedig friss illattal tölti meg a fürdőszobát. Amikor feloldódik a vízben, a fürdőbombából agar agar csíkok szabadulnak fel, melyek a tengerben lebegő műanyagdarabokra emlékeztetnek :-(.
A Turtle zselés fürdőbomba és a nagyobb méretű Turtle Immersion zselés fürdőbomba június 8-tól online megvásárolható a www.lush.hu weboldalon. A Turtle Jellybomb zselés fürdőbomba június 18-án világszerte megjelenik a Lush boltokban is.

További információ
Ha a kampány minden történését szeretnéd figyelemmel kísérni, kövesd a #NakedLush és a #Plasticfreegoals hashtageket a közösségi médiában, és látogass el a lush.com oldalakra, illetve június 18. után a Lush üzletekbe.

Lush pucér üzletet nyitott, kampány a műanyagszennyezés ellen, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések