Post Image

JULIA ROBERTS ÉS A BOLDOGSÁG ESSZENCIÁJA

Rúzs & Más / 2023-08-15

A világ egyik legszebb mosolyával rendelkező világsztár, Julia Roberts 2009 óta erősíti a Lancôme csapatát.  Az Oscar-díjas díva igazán „nagy fogásnak” számít a szépségiparban, hiszen talán az egyik legismertebb színésznő a világon. Az illatcsalád nagykövetének választott kortalan szépség természetessége, gyönyörű mosolya, kifinomult stílusa és nőies személyisége évtizedek óta mindenkit levesz a lábáról.

A boldogság receptjét az idők során sokan és sokféleképpen próbálták megfejteni. A világon az egyik legnagyobb eladási mutatókat produkáló Lancôme La Vie Est Belle (=az élet szép) női illat 2012 őszén jelent meg és az alkotók üzenetét a vásárlók csodálatosan kódolták és azonnal megértették. Ez az üzenet egyszerű, mindenki számára elérhető, pozitív életszemléletet sugall. A virágos, gyümölcsös illat a kis dolgokban való öröm megélésére bíztatja a hölgyeket.

julia roberts, lancome. la vie est belle, parfum, illat, edp, ruzs es mas, fragrance, parfum.hu

A boldogság esszenciája

Érdekesség, hogy a „boldogság esszenciájának” aposztrofált, csodaszép illat három év munkájának eredménye, a végleges kompozíció 5000 próba verzió után született meg. Az alkotók, Olivier Polge, Dominique Ropion és Anne Flipo fantasztikus munkát végeztek és a Lancôme La Vie Est Belle rövid időn belül a világ egyik legnépszerűbb illatává vált.

julia roberts, lancome. la vie est belle, parfum, illat, edp, ruzs es mas, fragrance, parfum.hu

A kezdésben a fekete ribizli és a körte zamatos, friss és gyümölcsös jegyei dominálnak. A szívjegyben virágos jegyek tűnnek fel, az írisz, a bódító jázmin és a finom narancsvirág akkordjai köszönnek be. A szép, nőies lezárást a praliné, az édes vanília, a karakteres pacsuli és a melegséget adó tonkabab kínálja.

Az elixír exkluzív csomagolást kapott, az illatot rejtő, mosolyt formáló esztétikus üvegcse az 1949-es klasszikus Lancôme palack újra gondolt változata.

Művészi reklámfilm

A tökéletes arc mellé a 2012-es reklámfilm elkészítéséhez a Lancôme vállalat megtalálta a tökéletes rendezőt is Tarsem Singh személyében. Az indiai származású rendező a kortárs amerikai mozi egyik legstílusosabb képviselője, korosztályának egyik legtehetségesebb művésze. Az általa vizionált reklámfilm szemet gyönyörködtető képeket kínál. Láthatatlan láncok fogják vissza az embereket, akik talán saját elfojtott szabadságvágyuk foglyai. Julia Roberts minden tekintetet magához vonz, ahogy ragyogóan csillogó fehér, hátán mélyen dekoltált ruhájában végigsétál a termen. A fény felé indul és képletesen elszakítja az őt fogva tartó kötelékeket. Megszabadulva a kötöttségektől, a konvencióktól ismét felszabadult és boldogan mosolyog. Felmegy a lépcsőn, mely akár a boldogság felé vezető út szimbóluma is lehet, ahol Párizs lebilincselően gyönyörű panorámája fogadja őt és a nézőket.

Érdekes egybeesés, hogy a sokáig Los Angeles-ben élő és dolgozó világsztár éppen ebben az időszakban határozta el, hogy változtat életén és a nyüzsgő nagyváros helyett családjával a lényegesen nyugodtabb életvitelt ígérő Hawaii – szigeteket választja új lakhelyéül.

A 10 éves évforduló

A 2012-ben kiadott, ikonikus illat fennállásának 10. évfordulóját világszerte elegáns partikkal és új reklámfilmmel méltó módon ünnepelte meg 2022-ben a Lancôme cég. Az arc és az üzenet ugyanaz. Az életünk olyan lesz, amit kihozunk belőle. Vegyük észre az életben a pillanatokat, amelyek boldogságot hozhatnak és ragadjuk meg őket, üzenik az alkotók.

Julia Roberts az új kampányfilmben, mely sugározza magából az életörömet, ezúttal is gyönyörű és természetes.  A szerelem városában forgatott kisfilmben az alkotók sikeresen kiaknázták a párizsi energiák adta lehetőségeket és vizualizálták a La Vie Est Belle illatának felemelő üzenetét. A Szajnán hajózó Julia Roberts gyönyörű mosolyával kiegészülve a párizsi esték minden szépsége szinte kézzelfogható a szépen fényképezett, gyönyörű helyszíneken játszódó videóban.

Kapcsolódó bejegyzések