Post Image

JULIA ROBERTS ELÁRULJA ANTI-AGING TITKAIT

Rúzs & Más / 2021-08-24

Összesen öt alkalommal tüntette ki a People Magazin „A világ legszebb nője” címmel Julia Roberts amerikai színésznőt. Nem csoda, hiszen az 1990-es Pretty Woman című film óta mosolya beragyogja egész Hollywood-ot. Pozitív kisugárzása mellett fiatalos kinézetéért is csodáljuk az 52 éves színésznőt, aki természetesen szép, egészséges bőrének köszönhetően 15 évet simán letagadhatna. S hogy mi Julia Roberts titka? Meglehetősen egyszerű, de hatékony anti aging tippjeit most mi is magunkévá tehetjük:

Fényvédő nélkül soha

Ez a bőrgyógyászok bőrápolási aranyszabálya, amit Julia Roberts minden egyes nap betart. Egy interjúban elárulta, hogy sosem hagyja el otthonát hatékony fényvédelem nélkül. Ha hosszabb időt tölt a szabad ég alatt például a gyerekeivel, legalább 30-as fényvédő faktort használ. Ez nemcsak a leégéstől véd meg. A nap UV sugarai károsítják a kollagén termeléséért felelős sejteket, ami gyorsítja a bőröregedést, a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását. Emellett pigmentfoltok keletkezésével is számolnunk kell, ha nem védjük a bőrünket a napfénnyel szemben.

julia roberts, anti-aging, sztártitok, szépségápolás, életmód, fiatalság, fiatalságmegőrzés, rúzs és más

Folyamatos nedvességpótlásA hidratálás Julia Roberts számára a bőrápolás alfája és ómegája. Különösen, amikor sok rendezvényre kell mennie és gyakran repül, egy extra réteg hidratálót ken az arcára, hogy a bőrét megvédje a kiszáradástól. A szárazság okozta apró ráncok ellen, amelyek elégtelen bőrápolás, egészségtelen életmód, UV-terhelés, hideg vagy meleg levegő következményei lehetnek, a hidratálás a leghatékonyabb fegyver, ráadásul friss ragyogást is ad a bőrnek. Válasszunk olyan összetevőket, mint a hialuronsav, az aloe vera vagy a rózsaolaj, melyek megkötik a nedvességet a bőrben, nyugtatják és táplálják a bőrt. Extra tipp: ne csak reggel, hanem napközben akár többször is hidratáljuk a bőrt!

LED Maszkot fel!

Nemrég árulta el Julia Robert követőinek az Instagramon, hogy LED technológiás arcmaszkot használ. Ez egy szuper innovatív bőrápolási eszköz, amely vörös fénnyel dolgozik. A vörös fény hullámhossza mélyen behatol a bőrbe, serkenti a kollagéntermelést és a sejtmegújulást és serkenti a vérkeringést. Az eredmény: hatékony anti-aging hatás és ragyogó bőr. Emellett a vörös fény gyulladáscsökkentő és gátolja a pattanások kialakulását.

Egészséges életmód

Utoljára, de nem utolsó sorban Julia Roberts egészséges életet él, hogy szép és fitt maradjon. Rendszeresen jógázik, ügyel az elegendő alvásra és sok vizet iszik. Emellett tudatosan táplálkozik: sok fehérjét, friss zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz az étrendje, ezzel szemben a cukrot és a feldolgozott élelmiszereket kerüli. Az egészséges táplálkozás a bőrön azonnal megmutatkozik, a cukor viszont felgyorsítja a bőr öregedését egy glikációnak nevezett folyamat által, ami a bőr feszességvesztéséhez járul hozzá. A fehérje ezzel szemben regeneráló és kollagén termelést serkentő hatású.

julia roberts, anti-aging, sztártitok, szépségápolás, életmód, fiatalság, fiatalságmegőrzés, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések