Post Image

JÖVŐÁLLÓ BŐRÁPOLÁS A LEGÚJABB TUDOMÁNYOS ALAPOKON

Rúzs & Más / 2020-05-19

Aki valóban szeretne megszabadulni a zavaró ráncaitól vagy legalábbis szeretné, ha a mély barázdák kisimulnának, az tudja, hogy a felületi kezelés erre nem lesz
elég. Mélyebbre kell mennünk, hogy a probléma megoldását megtaláljuk és leszámoljunk a ráncokkal. Az Image Skincare márka folyamatosan a legújabb anti-aging, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat nyújtja, és küldetésének tekinti a bőröregedés késleltetését. A 2020-as újdonságaival megvalósul a jövőálló, kifinomult bőrápolás és láthatóan visszafordítható az a bizonyos időkerék.

Az új termékek a the MAX  termékcsaládot szélesítik, amelynek tagjait maximális korrigálásra, megelőzésre és táplálásra fejlesztették ki. Az öregedés ellen őssejtek, peptidek és különleges növényi hatóanyagok veszik fel a harcot, ezáltal eredményesen ránctalanítanak, méghozzá parabénmentesen.

Nézzük meg, milyen innovációt hordoznak az új termékek:

Két új összetételről beszélünk, amelyek felgyorsítják a bőr változását. Ezeket a fejlett formulákat az ún. „microburst” technológia támogatja – egy olyan szállítórendszer, mely védi a kulcsfontosságú összetevőket egészen a bőrön való szétoszlásig. A Harvardon kifejlesztett módszerrel az akár 15 milliárd mikroméretű cseppecske megőrzi a  kulcsfontosságú hatóanyagok potenciálját. Az innováció a termékekben pedig a szabadalmazott „drop-by-drop microburst” technológia, amely által:
– A kapszulába zárt összetevők tisztán és érintetlenül kerülnek a bőrre a felvitel pillanatáig.
– Az optimalizált szállítás révén a kulcsfontosságú összetevők a felvitel pillanatában szabadulnak fel.
– Kifinomult élményt kapunk a hibrid formuláknak köszönhetően, melyek frissítő vizes alapú összetevőket tartalmaznak, kényeztető olajokkal együtt, melyek szinte beleolvadnak a bőrbe.

The MAX WRINKLE SMOOTHER – fordítsd vissza az idő kerekét!

image, image skincare, the max, wrinkle smoother, contour creme, anti-aging, őssejt, öregedésgátló, ránctalanító, szérum, gél, rúzs és más

Simítsd el a gondokat ezzel az úttörő szérummal, mely ránctalanító peptidet, high-tech lifting hatású polimert és növényi őssejt technológiát alkalmaz a ráncok megjelenésének csökkentésére.

Így hat:
– Ránctalanító-kisimító precízió fejlett peptiddel, mely a ráncok képződésének folyamatát gátolja, kisimítja a homlok ráncait, a szarkalábakat és a mimikai ráncokat.
– A dalmát nősziromból kivont tápanyagdús őssejtek láthatóan feszesítenek.
– Az átlátszó, lifting hatású polimer mintegy második bőrréteget képezve simítja a ráncokat, és a növényi őssejtekkel kombinációban feszesíti a bőrt.

The MAX CONTOUR GEL CRÈME – szerezd vissza a fiatalos arckontúrt!

image, image skincare, the max, wrinkle smoother, contour creme, anti-aging, őssejt, öregedésgátló, ránctalanító, szérum, gél, rúzs és más

A the MAX kontúrozó gélkrém meghazudtolja a gravitáció látható hatásait, visszaállítja az arc alsó felének feszes és volumenizált megjelenését.

Így hat:
A bőr nedvességtartalmának hatására felszabadulnak a hatóanyagok és a bőr kevésbé lesz hajlamos a megereszkedésre, köszönhetően a liftingelő és feltöltő hatású peptideknek.
– Gravitáció ellen ható peptidek emelik meg és feszesítik a bőrt.
– Lipo-filler ellensúlyozza a megereszkedett bőr jeleit, és definiálja újra az arckontúrt.
– Dalmát nősziromból és orchideavirágból kivont tápanyagdús növényi őssejtek segítenek feszesíteni az arcot.
– Az instant nedvesség hatására felszabaduló tápláló olajos mikrocseppecskék töltik fel a laza bőrt.

Az Image Skincare új termékei megvásárolhatóak a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, illetve az Image Skincare márka hivatalos webáruházában is.

Kapcsolódó bejegyzések