Post Image

A JÖVŐ SZALONJAI: SZÉPÜLÉS BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2017-06-01

Kovács Etával, a Skintim szalonok mosolygós és rendkívül lendületes tulajdonosával beszélgettünk arról, hogyan született és valósult meg az ötlet.
A saját életemből indultam ki: mivel egyfolytában rohangálok és a munkám jellegénél fogva – a médiában dolgozom ügyfélkapcsolati menedzserként – nehezen tervezhetőek a napjaim, sokszor nem jutottam el a kozmetikushoz. Elhatároztam, hogy létrehozok egy helyet, ahová előzetes bejelentkezés nélkül, várakozás nélkül vagy minimális várakozással, minőségi körülmények közt és színvonalas módon megszabadítanak a zavaró szőrszálaktól, befestik a szempillát, szemöldököt és esetleg még egy arcmasszázs is belefér”. – meséli Eta.

– Mikor sikerült az ötletedet megvalósítani?

Egy ideje már kerestem az ideális helyszínt, amikor legnagyobb szerencsénkre ráleltünk itt, a Hattyúházban egy olyan helyiségre, mely túl sok átalakítást nem igényelt. Így az első Skintim fast beauty szalon 2016. február végén nyitott meg a Hattyú utca 4-ben, a Mammuttól és a Széll Kálmán tértől kétpercnyi sétára.

Skintim Szalon– Pontosan milyen szolgáltatások elérhetők a szalonban?

A Skintim kínálatában szerepel intimgyanta, relaxáló arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, testradír, szempilla-, szemöldök festés, szőrtelenítés gyorsan, fájdalommentesen, bejelentkezés nélkül, állandó akciókkal, törzsvásárlói programmal várjuk a szépülni vágyókat! Arckezelésre is várjuk a vendégeket, de ehhez az egy szolgáltatáshoz – a hosszabb időigénye miatt – előzetes bejelentkezés szükséges.

Úgy tűnik sokáig nem ültél a babérjaidon a sikeres üzletnyitást követően…

Nagyon hamar jelentkezett a vendégek részéről az igény egy Pesti helyszín iránt – nekik kedvezve 2017. februárjában megnyitottuk a Skintim Bazilikát a Révay köz 2-ben, alig egy percnyire a Szent István-bazilikától és öt percre az Operától, Deák tértől! Így a Skintim Hattyúház mellett már a Skintim Bazilika is az említett szolgáltatásokkal fogadja vendégeit.

– Mik a további tervek? Újabb szalonok? Esetleg terjeszkedhetnétek Zugló irányában…

Mindenképpen jó volna még bővülni  – meglátjuk mit hoz a jövő!

Sok sikert kívánunk a szalonokhoz és a további terveid megvalósulásához!

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések