Post Image

JÖN JOHNNY DEPP ÉS ALICE COOPER HOLLYWOOD LEGJOBB BÁRZENEKARÁVAL!

Rúzs & Más / 2023-02-03

Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18.-án a Sportarénába. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry és Tommy Henriksen gitáros.

A Hollywood Vampires július 5-én nyitja meg 2023-as brit turnéját a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában, majd pár nap múlva Budapesten adják elő fergeteges koncertjüket.

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. 2020-ra tervezett turnéjukat a járvány miatt el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt rá, ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead slágereivel és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.

hollywood vampires, alice cooper, johnny depp, barzenekar, koncert, budapest sportarena, koncertajanlo, programajanlo, ruzs es mas, rock

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott: “Már három éve nem turnézott a Vampires. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken! Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!

Joe Perry hozzátette: „Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.

The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires show-ját 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.
A Tommy Henriksen és a Hollywood Vampires producerei által készített 16 dalból álló ‘Rise’ album az elmúlt időszak egyik legtisztább, és legélvezetesebb rock and roll albuma, amelyet a zene mesterei és a stílus igazi rajongói alkottak. A 2015-ös debütáló lemezüktől eltérően a második album főleg saját dalokból áll, amelyeket a banda írt. A Vámpírok eredeti küldetésének szellemében van három olyan dalfeldolgozás, amelyeket eredetileg legendás rockerek írtak és rögzítettek, akik sajnos túl fiatalon haltak meg… őket igyekeznek feltámasztani.

 

Róluk írták:
“Szívből jövő pohárköszöntő a távolban élő barátokra” – The Times
„Egy lázadó ébredés” – The Guardian
„Még sokáig élénken emlékezni fogunk rá” – Louder Than War

Kívételes vendégként csatlakoznak a turnéhoz a dél-afrikai Seether rockerek, akik több mint két évtizedes, meseszép karriert követően idén kiadták a 2020-as Si Vis Pacem, Para Bellum című albumuk Deluxe kiadását. 1999.-ben alakultak, és 2002-ben kiadták a „Disclaimer” című debütáló albumot, amelyen a „Fine Again” is szerepelt, és folyamatosan hatalmas sikert aratnak rajongóiknál.

Jegyek:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/hollywood-vampires-budapest-papp-laszlo-sportarena-
593249/event.html

illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.

A koncert szervezője a Green Stage Production.
A Green Stage Production mottója:”Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes.”

Kapcsolódó bejegyzések