Post Image

JÉG ÉS TŰZ IHLETTE SZIKRÁZÓAN CSILLÁMLÓ KÖRMÖK

Rúzs & Más / 2018-12-27

A CND-től már megszokhattuk, hogy szebbnél-szebb limitált kollekciókkal csábít bennünket. Az 1979-ben megalapította cég társtulajdonosa és művészeti vezetője napjainkban az alapító lánya, Jan Arnold.

Jan Arnold segítette hozzá a márkát, hogy a kifutói körömtrend egyik legkeresettebb szépségipari vállalatává váljon, a legjelentősebb divatkreátorokkal való együttműködések által világszerte – a Libertine-től kezdve a The Blonds-on keresztül, a Ryan Lo vagy a Gareth Pugh kollekciókig. Ahol valaha a divatbemutatók a sminkre és hajra fókuszáltak, a CND™ megnyitotta az utat a körömmárkák számára, hogy a backstage-ben és a kifutón helyet kapjanak a lenyűgöző körömdizájnok és innovációk.

A 2018/19-es ünnepi-szilveszteri-farsangi időszakra csillámló körmöket álmodtak meg mégpedig a pirosnál is pirosabb Kiss of Fire, pezsgőszín Bellini, jégkék After Hours és fénylő fehér Soiree Strut árnyalatban.

cnd night moves, körömlakk, kollekció, cnd, rúzs és más

Forró vagy hűvös árnyalatokban pompázhatnak kéz- és lábkörmeink, attól függően, hogy a hideg vagy meleg színtartományból választunk ruhát. Csillogjunk a körmünk hegyéig!

CND night moves, winter collection, kollekció, körömlakk, rúzs és más

Nézzétek meg a videót, amelyben persze nem sima, egyszínű körömlakkozást láthatunk, hanem az új árnyalatok inspirálta művészi mintákat. (Ha ilyet szeretnétek, jelentkezzetek be egy profihoz, mondjuk a CND Nail Lounge-ba!)

A kollekció elérhető a 14+ napos viseletet biztosító géllak, a SHELLAC ™ formájában, illetve kapható a 7+ napos viseletet biztosító VINYLUX ™ árnyalatokban is.

Kapcsolódó bejegyzések