Post Image

IZIA, EGY KÜLÖNLEGES SISLEY ILLAT MINDEN GENERÁCIÓNAK

Rúzs & Más / 2017-02-20

Különleges mint a benne lévő rózsák, meghitt mint egy kert, elbűvölő mint egy mestermű!
Akár egy selyem takaró, az Izia olyan illat, mely valósággal körülölel. Élénk, tartós és energikus. A nők minden generációjához szól, modern és egyben varázslatos. A természet formálta: a hajnali harmat gondoskodó simogatása.

Izia: Isabelle d’Ornano egyedi illata

A rózsák frissessége, vadsága és egyedisége jellemzi, ahogyan a nap első óráit elárasztják az illatukkal és megtöltik a levegőt hosszan tartó citrusi üdeséggel. Az Izia a rózsák eszenciáját tartalmazza, friss és merész akár egy rózsacsokor. Az illat megtestesíti a májusi hónapok pillanatait, amikor Párizsban a nők virágot kapnak. Az Izia azt a rövid pillanatot ragadja meg, mielőtt a rózsák elhervadnak.

Sisley Izia parfüm

Az Izia öt nő történetét meséli el, akiket egy titokzatos illat köt össze.
Isabelle d’Ornano, Amandine Clerc-Marie, Christine d’Ornano, Quentin Jones és Sonia oly módon hozták létre együtt az Iziát, ahogyan az ember elkészít egy műalkotást. Önmagában is egy mestermű, mely a szerencsének, tehetségnek, összetartásnak köszönheti kibontakozását. A cédrusfa melegsége gondoskodik a szerkezetről, egyszerre férfias és nőies is, átírva a modern érzékiséget. Egy ihletett parfüm amelyre felfigyelnek és amelyet jóval azután is fel tudnak idézni, hogy az illat már elillant.
Az üveget a rózsa árnyalattal és az arany metszettel, a lengyel szobrász Bronisław Krzysztof tervezte. Egy absztrakt darab mely két üvegszobor egymásra helyezve, a mű Isabelle elképzelésének a megvalósulása.

Sisley Izia parfüm

Az Izia olyan, mint egy váratlan ajándék: varázslatos, felejthetetlen és időtálló. Olyan, mint egy véletlen találkozás, itt és most.

Kapcsolódó bejegyzések