Post Image

IZGALMAS TABAC ILLAT KALANDVÁGYÓKNAK ÉS KALANDOROKNAK

Rúzs & Más / 2022-11-28

Mindegy, hol vagy épp: longboarddal a napsütéses kaliforniai partokon vagy a motocross pályán a kanyarba dőlve, állj készen a következő kalandra, amelyben a szabadság, az öröm és az adrenalin játszák a főszerepet! Az új Tabac Wild Ride illat férfiasan aromás illatrobbanás, ami minden, csak nem szokványos. Kapd fel a flakont, fújd magadra, és indulás! A hétköznapok és az unalom már a múlté. Mindegy hol, mikor és miért, a mottó: kockázat nélkül nincs élvezet!

tabac, wild ride, edc, illat, fragrance, ferfi, for him, ruzs es mas,, cologne

Tabac – Az illatmárka kibővült

Hiteles, férfias, erőteljes: a Tabac 1959 óta az egyik legsikeresebb férfiaknak szóló illat, nagy múltra visszatekintő luxusmárka. A Tabac kínálat az elmúlt években a Tabac Original Craftsman, a Tabac Man Gravity és a Tabac Man Fire Power termékek révén új koncepciókkal bővült. A Tabac Barber Shop at Home termékcsalád az egyik legátfogóbb kínálatot nyújtja a borotválkozási, illat- és bőrápoló termékek piacán. A Tabac Wild Ride-dal 2022-ben először jelenik meg olyan illatkoncepció, amely a márkával ismerkedő fiataloknak szól, és a „fiatal, vad és szabad” életérzést sugározva, a Tabac Original alapértékeit tükrözve pontosan rátapint napjaink hangulatára. Az illatélménytől kezdve a csomagolástervezésig teljesen újragondolták a férfiaknak szóló illatot. Az eredmény egy különleges illat, amely klasszikusan férfias és teljesen váratlan jegyek között teremt egyensúlyt, aluminiumflakonjával innovációt sugározva mind látványban, mind tapintásra.

tabac, wild ride, edc, illat, fragrance, ferfi, for him, ruzs es mas,, cologne

Magával ragadó frissesség, egyedülálló aroma

Citrusos, fás, aromás illat vibráló erővel – ez a Tabac Wild Ride. Az illatnak már az alkotóelemei is sejtetik a benne rejlő robbanékony, ellenállhatatlan vonzerőt. Az alma édes, kesernyés lendülete, a kardamom élénk, fűszeres jegyei és a serkentő hatásáról ismert, értékes gerániumolaj építi fel az illat fejét. Szokatlan, kesernyésen friss Elemi SFE gyanta fűszeres dohánnyal és érzéki ámbrával dolgozik a vibráló szívben, míg a hosszan megmaradó, adrenalingazdag alapot balzsamos tömjén, fás vetiverolaj és misztikus pacsuli adja – így épül fel ez az energikus illat.

Fejillat: alma, kardamom, geránium

Szívillat: elemi SFE, dohány, ámbra

Alapillat: tömjén, vetiver, fehér pacsuli

tabac, wild ride, edc, illat, fragrance, ferfi, for him, ruzs es mas,, cologne

Kifejező csomagolásdizájn

A Tabac Wild Ride innovatív csomagolása vizuális kinyilatkoztatás: lezser, páratlan, csúcsminőségű. Az élénkpiros és fekete elemekkel gazdagított papírdoboz és flakon azonnal kitűnnek a tömegből. A vegán illatot fenntartható, újrahasznosított alumíniumból készített flakon őrzi. A stílusos fémes megjelenésen a Tabac új, letisztult márkajelzése nagyszerűen érvényesül. A kiszerelést a kapcsos megoldás is kiemeli, így egyetlen kattintással kezdődhet az illatkaland. A robosztus kivitel kiválóan megfelel a mindennapos használat kívánalmainak, és az átélt élmények nyomait is elegánsan viseli majd, így válhat belőle igazi trófea.

tabac, wild ride, edc, illat, fragrance, ferfi, for him, ruzs es mas,, cologne

A Tabac Wild Ride illatélményt nyújtó teljes termékcsalád:

Eau de Toilette, 75 ml
Eau de Toilette, 125 ml
After Shave Spray 125 ml
Dezodor spray, 150 ml

További információk: www.tabac.de
www.facebook.com/TABACFragrances , www.instagram.com/tabacfragrances

 

Kapcsolódó bejegyzések