Post Image

IZGALMAS NYÁRHOZ FRISSÍTŐ LENDÜLET – 4711 REMIX GREEN OASIS

Rúzs & Más / 2024-05-20

Képzeld el: egy vízesés szélén állsz egy vibráló dzsungel közepén. A lábadnál szikrázik a víz, enyhe szellő fúj a hajadba és a levegő megtelik tiszta életörömmel. Az új illatalkotás, a 4711 Remix Green Oasis egy gyümölcsös-virágos keverék, amely Balira visz! Akár új kalandos helyeket szeretnél felfedezni, akár csak egy kis vakációra vágysz, az új 4711 Remix Edition Green Oasis vízi akkordokkal tökéletes nyári feelinget nyújt.

remix, 4711, green oasis, limitalt, edc, cologne, ruzs es mas, egzotikus, frissito, nyari

A tökéletes nyár receptje: boldog – hangos – szórakoztató!

Sikeres sorozatként az illatpolcok elmaradhatatlan részévé váltak a Remix illatok. Az üdítő nyári koncepciók azokat a témákat dolgozzák fel, amelyek a fiatal célcsoportot érdeklik, és nagy népszerűségnek örvendenek. A 4711 Remix illatkollekció 2018 óta ragadja meg a fiatal generáció divatból, zenéből és táncból származó trendjeit. A 4711 Remix több, mint egy illat, ez egy életérzés extra frissítéssel! 2024-ben a kollekciót a “Green Oasis” nevű gyümölcsös-virágos koktél illattal bővítik, amely elrepít téged egy zöld oázisra Balin. Indulás a szórakozással és kalandokkal teli nyár felé!

remix, 4711, green oasis, limitalt, edc, cologne, ruzs es mas, egzotikus, frissito, nyari

Az illat: egy trópusi csobbanás

Ez az illatkeverék a citrom, a sárkánygyümölcs és a görögdinnye pezsgő triójával indul. Életed nyarának üdítő kezdete! A szívjegyben a magnólia és a gardénia virágimpulzusai egészítik ki az illatkoktélt. A vízi akkordok elmerítenek egy trópusi környezetben a dzsungel közepén. A cédrusfa, a szantálfa és a pézsma kontrasztot és változatosságot biztosít a háttérben, modern hatást hagyva maga után. Egyszerre olyan illat, mint egy gyümölcsös felüdülés, virágos szellő és vízi csobbanás!

remix, 4711, green oasis, limitalt, edc, cologne, ruzs es mas, egzotikus, frissito, nyari

gyümölcsös – virásog – vizes

Fejjegy: citrom, sárkánygyümölcs, görögdinnye
Szívjegy: szilva, magnólia, vizi akkord, gardénia
Alapjegy: cédrus, szantálfa, pézsma

„A 4711 Remix Green Oasis a boldogság receptje: a napfényes magnólia találkozik a lédús citrommal és az egzotikus sárkánygyümölccsel a végső felfrissülés érdekében. Az illatjegy boldog, hangos és szórakoztató!” Angéline Leporini, parfümőr – 4711 Remix Green Oasis

Nyári feeling – a dizájn

Az élénkzöld tónusok koktéljával készült színes, pimasz dizájnjával a 4711 Remix Green Oasis igazi szemet gyönyörködtető látvány a polcon, és egy kalandokkal teli zöld oázisba kalauzol el. Egy olyan csomagolás, amely egy kristálytiszta folyót sejtet a dzsungel közepén, egzotikus növényekkel és élénk színekkel körülvéve, a vágyott hűsítő frisseséghez – várd a nyarat egy lendületes frissességgel!

Ára: 4711 Remix Cologne Green Oasis Eau de Cologne Natural Spray 100 ml 8.710 Ft

 

remix, 4711, green oasis, limitalt, edc, cologne, ruzs es mas, egzotikus, frissito, nyari

A Remix kollekció

Kapcsolódó bejegyzések