Post Image

ITT A BAJNOKOK ILLATA AZ ADIDASTÓL

Rúzs & Más / 2017-09-05

Kezdetét vette a 2017-18-as Bajnokok Ligája, az UEFA kupa, az adidas pedig ismét egy új illattal ünnepli minden sportág legnépszerűbbikét!

Az adidas legújabb kollekcióját a játékosok és rajongók az UEFA sportesemény iránti szenvedélye inspirálta. Felidézi az elsöprő érzéseket, reményeket és küzdelmeket, melyek áthatják a futball bajnokságot.

A Champions Edition a 4. variáns, amit az adidas az UEFA Bajnokok Ligája alkalmából fejlesztett ki. Ez az illat követi a fantasztikusan sikeres Trophy, Star és Arena elődöket, melyek mindegyike más és más szemszögből közelítette meg Európa legrangosabb futballklub-bajnokságát. A Champions Edition kollekció parfüm és testápoló termékei megszületését a játék iránti szenvedély hajtotta, és a vágy, hogy első legyen a bajnokok között.

A bajnokok illata

A világon az egyik legnézettebb éves sporteseményeként az UEFA Bajnokok Ligája jelenti a csúcsot a klubcsapatok viszonylatában. Itt csak a legjobbak szerepelhetnek. Csak a legjobbak lehetnek bajnokok! Minden játékos arról álmodik, hogy az ő csapata emeli magasba a legendás trófeát és kerül be a bajnokok sorába.

Az új Champions Edition ezt a szenvedélyt és a tisztességes versengés szellemét ragadja meg. Intenzív és életteli az illat, melyben tükröződnek az őszinte álmok, az adrenalin serkentő pillanatok, melyek végül győzelmi eufóriában csúcsosodnak. Az aromás-fougere illat lédús citrom robbanásával indít, melyet átsző a hűvös levendula és a roppanós, zöld ibolyalevél, pezsdítő frissességet alkotva. Ezután bontakoznak ki a szívillat elegáns, férfias jegyei, a pézsmás-fás tónust kasmírfától kapja, melyet élénk zöldalma és tiszta zsálya egészít ki. Végül az illat lecsengésében édes-földes aromák, vanília, füstös pacsuli és moha adják meg a kompozíció magabiztos és karizmatikus jellegét.

Jellegzetes csomagolás

A bajnokság színei tükröződnek vissza intenzív kék színében, melyet kevés ezüst egészít ki a férfias, visszafogott hatásért. A figyelemfelkeltő csomagoláson a végső küzdelem színhelyéül szolgáló aréna adja a hátteret, rajta a jellegzetes sztár labda motívum, mely a sportesemény izgalmas hangulatát tükrözi.

Adidas Champions League

Terméksor

Az adidas kozmetikumok UEFA Champions League Champions Edition terméksora illatok és testápoló termékek teljes kollekciója, melyre a férfiaknak szükségük van a pályán és azon túl is.

adidas Champion League Champions Edition After Shave 50 ml 1999 Ft
adidas Champion League Champions Edition After Shave 100 ml 2239 Ft
adidas Champion League Champions Edition body spray 949 Ft
adidas Champion League Champions Edition eau de toilette 100 ml 3499 Ft
adidas Champion League Champiosn Edition tusfürdő 250 ml 839 Ft
adidas Champion League Champions Edition DNS 75 ml 2199 Ft
adidas Champion League Champions Edition tusfürdő 400 ml 1099 Ft

Kapcsolódó bejegyzések