Post Image

ITT AZ ÚJ, ENERGIKUS LONDONI ILLAT: BURBERRY HER INTENSE

Rúzs & Más / 2019-09-30

Már csak egy napot kell várnunk, hogy az ízig-vérig londoni hangulatú illat intenzív változatát kezünkbe vehessük! Október 1-től kapható a London imázsával egybefonódott Burberry márka Her Intense illata, amely az eredeti Eau de Parfum merészebb, mégis elegáns változata. Az új illatban szeder és cseresznye jegyei ütköznek a könnyedebb jázmin és ibolya akkorddal, hogy London energikus és sokszínű világának hangulatát varázsolják elénk!

A BURBERRY HER TÖRTÉNETE

A Burberry Her illat kollekciót London energikus, lendületes hangulatvilága ihlette és az ellentétek harmóniájának szépsége jellemzi. Cara Delevingne, londoni születésű topmodell testesíti meg a londoni lány karakterét a reklámkampány összes fejezetében. Cara, az illat arca merész, kalandvágyó, szabadlelkű személyiség.

burberry, her intense, edp, illat, parfüm, cara delevigne, london, rúzs és más

A Her Blossom a tavaszi Londonhoz íródott szerelmeslevél, Cara pedig ragyogó és derűs, tele energiával. A Her Intense az illatkollekció harmadik tagja: futó vadvirágok nyúlnak az ég felé és lenyűgöző látványt nyújtó felhőkarcolók tornyosulnak a háttérben, Cara pedig merészen elegáns a tökéletesen vasalt kosztümben és zabolázatlan hajfürtjeivel.

Íme, a reklámfilm:

AZ ILLATOKRÓL

„A Her Eau de Parfum, Her Blossom és a Her Intense London energikus hangulatvilágának háromféle tükröződése illatokba zárva. A Burberry Her illatvonal szívét a jól ismert virágos és gyümölcsös gourmand jegyek alkotják, de az egyes variánsok további összetevőkkel gazdagítva varázsolják elénk London játékos, nyüzsgő energikus világát.” – mondjaFrancis Kurkdjian parfümőr alkotásairól.

HER INTENSE
Gazdag, elegáns és merész: a Burberry Her Intense összetett illat, amely London izzó energiáját zárja illatüvegbe. Egyszerre intenzív, mégis elegáns. Sötétebb tónusú és gyümölcsös. Az eredeti Eau de Parfum illatot a szeder, a bódító jázmin és a meleg benzoin teszi intenzívebbé.

burberry, her intense, edp, illat, parfüm, cara delevigne, london, rúzs és más

Fejjegyek: szeder és cseresznye
Szívjegyek: jázmin és ibolya akkord
Alapjegyek: benzoin és cédrusfa

HER BLOSSOM
A Burberry Her Blossom mandarinnal és rózsaborssal indít ragyogó szilvavirág és bazsarózsa felhőbe burkolva. Az alapjegynél a krémes szantálfa és pézsma melegséget és mélységet kölcsönöz a könnyed, gyümölcsös illatnak.

Fejjegyek: mandarin és rózsabors
Szívjegyek: szilvavirág és bazsarózsa
Alapjegyek: pézsma és szantálfa

HER EAU DE PARFUM
A Her Eau de Parfum vibráló, gyümölcsös és virágos illat. Először piros és sötét színárnyalatú bogyók illata szabadul fel kirobbanó energiával. A szívjegy a jázmin és ibolya virágos elegye, az alapban pedig a száraz ámbra és a pézsma dominál.

Fejjegyek: piros és sötét árnyalatú bogyók – szeder, fekete áfonya és málna
Szívjegyek: jázmin és ibolya
Alapjegyek: száraz ámbra és pézsma

burberry, her intense, edp, illat, parfüm, cara delevigne, london, rúzs és más

CSOMAGOLÁS
Az üvegen az eredeti Burberry design köszön vissza. A kollekció egyes illatait a kupakok eltérő színe különbözteti meg egymástól, a Her Intense üvege a népszerű ombre hatásban pompázik. A dobozok külső csomagolása az ajándékdobozokhoz hasonlóan fentről emelhető le, az egyes variánsokon a Burberry logó eltérő színű szalagokban fut, így az illat szerelmeseinek könnyebb a legnagyobb kedvenc felismerése.

A KOLLEKCIÓ
Burberry HER Intense EdP 30ml – 21.590Ft, EdP 50ml – 29.990Ft,  EdP 100ml – 40.990Ft

Burberry Her Blossom EDT 30ml – 17.390Ft, EDT 50ml – 24.590Ft, EDT 100ml – 33.490Ft

Burberry Her EDP 30ml – 19.290Ft, EDP 50ml – 27.290Ft, EDP 100ml – 37.290Ft

Az új Intense illat elérhető:
2019. október 1-től a Douglas, Müller és Marionnaud üzleteiben, illetve a kiemelt magán parfümériákban.

burberry, her intense, edp, illat, parfüm, cara delevigne, london, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések