Post Image

ITT AZ ÉJSZAKAI MEGÚJULÁS SZÉRUMA GYÓGYVÍZZEL ÉS RETINALLAL

Rúzs & Más / 2021-02-16

Az Omorovicza termékek új tagja, az Éjszakai Megújulás egy kíméletes, gyógyhatású szérum, amely ötvözi az új generációs retinalt, az Omorovicza szabadalmaztatott Healing Concentrate technológiáját és a bioaktív mikroalgát, amely a stressz elleni védelemben játszik fontos szerepet. (Kattints és ismerd meg a márka történetét!)

ÉJFÉLKOR MEGÚJULÁSRA KÉSZEN

Sokat hallottunk már arról, milyen nagy jelentősége van a jó alvásnak életminőségünk és nem utolsó sorban kinézetünk szempontjából. Ám sajnos a legtöbben vagy nem alszunk eleget vagy nem elég mélyen – vagyis szervezetünk nem kapja meg a megfelelő pihenést a megújuláshoz, regenerálódáshoz. Az Omorovicza kutatói górcső alá vették az elégtelen alvás bőrre gyakorolt következményeit és kimutatták a kortizol stressz hormon korai bőröregedést okozó hatását. Kortizol az elégtelen alvás következtében termelődik a szervezetben.

Az Éjszakai Megújulás már az első alkalommal azonnali regenerálódást biztosít: az arcbőr simább, egyenletesebb és természetesen ragyogó lesz. Rendszeres használata segíti a bőr éjszakai megújulását és kulcsfontosságú problémákkal veszi fel a harcot: elhalványítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, a fáradtság jeleit, segít visszanyerni a bőr rugalmasságát és hidratál. Helyreállítja a bőr egészséges védőrétegét, elősegíti az optimális kollagén és elasztin termelődést, feszesebb, simább és természetesen ragyogó arcbőrt eredményez.

A szérum különleges módszer segítségével a retinal hatékonyságát új szintekre emeli, stabilizálja és védi ennek az aktív hatóanyagnak az erejét addig, amíg a bőrben felszívódva át nem alakul retinolsavvá (végeredményben kevesebb irritációt okoz, mint a retinol, hasonló hatékonyság mellett).
Az Omorovicza szabadalmaztatott Healing Concentrate technológiájának köszönhetően, amely a budapesti termálvizek gyógyító erejétől különleges, a bőrt egészséges vitalitással tölti fel. Végül, hogy elősegítse a bőr regenerálódásának lehetőségét, az Éjszakai Megújulás, a bioaktív mikroalga erejével veszi fel a küzdelmet a kortizol (krónikus stressz hormon) káros hatásai ellen, amely az idő előtti öregedésért és a bőr védőrétegének gyengüléséért felelős. Ez a stresszgátló pajzs visszaállítja a bőr Cirkadián ritmusát (azok a biológiai folyamatok, amelyek szabályos napszaki ritmus szerint ismétlődnek), melynek segítségével alvás közben a bőr az Éjszakai Megújulás szérum és a Healing Concentrate technológia hozzájárulásával maximálisan feltöltődik.

Ez a szérum egy elmaradhatatlan éjszakai testőr: rövid és hosszú távon hatékonyan harcol az öregedés ellen, fokozatosan szívódik fel, kíméletes még érzékeny bőrön is, nem irritál és a lehető legeredményesebben fejti ki hatását.

LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI
Új generációs retinal (retinaldehyde) – Az A-vitamin stabil és nem irritáló formája, amely a bőrbe jutva retinolsavvá alakul át. Elősegíti a kollagén termelődést, felgyorsítja a sejtmegújulást, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését és kisimítja az arcbőrt.
Bioaktív mikroalga – Megvédi a bőrt a kortizol okozta károsodástól, amely veszélyezteti a bőrsejtek épségét. Segít heyreállítani a Cirkadián ritmust, megkönnyíti a retinal és a Healing Concetrante bőrben való átalakulását és regenerálja a bőrt.
• Az Omorovicza szabadalmaztatott Healing Concentrate™ – technológiájának köszönhetően, amely gazdag a magyar termálvizek ásványi anyagaiban, a bőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb, tápláltabb, simább és ragyogóbb lesz, mivel a gyógyhatású ásványi anyagok a bőr legmélyebb rétegeiben tudnak felszívódni.

Az Omorovicza termékek kizárólag a bőrnek előnyös összetevőket tartalmaznak, káros anyagoktól mentesek, beleértve a szulfátokat, petrolkémiai anyagokat, parabéneket és szintetikus színezékeket és illatokat.

Kapcsolódó bejegyzések