Post Image

ITT A L’OREAL PARIS LEGRETINOLOSABB ARCÁPOLÓJA!

Rúzs & Más / 2021-03-12

A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő a ráncok korrigálására. Lényegében az egyetlen olyan összetevő, melynek ránccsökkentő hatásában a tudósok, kutatók és bőrgyógyászok egyetértenek, rendszeres használatával a bőr textúrájában, minőségében látványos változás érhető el. Ez az anyag azonban rendkívül sérülékeny, illékony, így a bőrbe juttatása valódi kihívást jelent. A L’Oreal Paris új szérumában, a Revitalift Laser éjszakai szérumban alkalmazott nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megőrzi a retinol hatékonyságát. Ez a szérum optimalizálja a tiszta retinol felszívódását a bőrbe – háromszor több tiszta retinolt juttat a bőrbe, mint a korábbi, azonos retinol koncentrációjú termékek. Bőrgyógyászokból álló bizottság valamint a tesztalanyok egyaránt igazolták, hogy a L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol éjszakai szérum még a mélyebb ráncok ellen is hat. A termék használatával a bőr hidratált, rugalmas és simábbnak látszik.

A Revitalift Laser Pure Retinol szérum 0,2%-os koncentrációban tartalmaz retinolt, emellett hialuronsavval, glicerinnel és természetes olajokkal gondoskodik a bőr hidratálásáról, puhaságáról.

l'oreal, loreal paris, eva longoria, revitalift laser, pure retinol, retinol, retinolos, éjszakai szérum, arcápolás, anti aging, ránctalanító, rúzs és más

Így használjuk biztonsággal

A retinol egy igen aktív hatóanyag, ezért néhány szabályt be kell tartanunk a használata során: bőrünknek szüksége lesz egy kis időre, hogy hozzászokjon ehhez az erőteljes összetevőhöz, így fokozatosan szoktassuk hozzá.
Az 1. héten: Használjuk heti 2 éjszakán
A 2. héten: Használjuk minden második éjszaka.
A 3. héttől: Használjuk olyan gyakran, ahányszor bőrünk megengedi.
Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érzünk a retinolos szérum használatakor. Ha ez bekövetkezik, függesszük fel a használatát néhány napra, majd csökkentett gyakorisággal kezdjük újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyjuk abba a termék használatát és szükség esetén forduljunk orvoshoz. Ne tegyük ki napnak. Kerüljük el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítsük le vízzel. Ne használjuk más retinolos termékekkel együtt. Mindig használjunk legalább SPF 20 fényvédelmet nyújtó krémet a következő reggelen.
Ajánlott fogyasztói ára: 5599 Ft/30 ml

Kapcsolódó bejegyzések