Post Image

ITT A KISZÁMÍTHATÓSÁG ELLENSZERE: HUGO REVERSED

Rúzs & Más / 2019-02-05

Ideje átlépni komfortzónád határait. Válts irányt! Ragadd meg a váratlan lehetőségeket! Fordítsd feje tetejére a megszokott rutint! A kiszámíthatóság ellenszere, a HUGO Reversed. Arra ösztönöz, hogy fejezd ki önmagad, vállalj kockázatot és fedezz fel minél többet a világból! Az élethez nincs használati útmutató. Csináld, amihez kedved van! Kezdd ma!

A HUGO bemutatja az új HUGO Reversed illatát: városi illat egy váratlan csavarral és üdítő frissességgel. Azoknak a férfiaknak készült, akik mernek szakítani a megszokásaikkal. Engedd, hogy az illat arra inspiráljon, hogy saját utadat járva érj el sikereket. Változtass a rutinjaidon és hagyd, hogy új távlatok nyíljanak meg előtted! Vágj bele valami újba és kezdj élni komfortzónádon kívül! Mert eljött a te időd! #YourTimeIsNow.

Az új HUGO Reversed illat – amely a klasszikus HUGO üdítőbb változata – arra ösztönöz, hogy az életben mindenre új nézőpontból tekints. Az illat fejjegye, kalábriai bergamott kirobbanó energiájával indít, amely azonnal felpezsdíti az érzékeket, míg a grapefruit pikáns fordulatot csempész az illatba és arra bíztat, hogy új irányt adj a napodnak.

A szívjegyek közt a pamplewood pikáns aromája az intenzív rozmaringgal karöltve arra bátorít, hogy légy merész, fordítsd feje tetejére a világod és találj új szenvedélyeket!

Az alapjegyek közt a hűsítő haiti vetiver adja az illat férfias jellegét. Eléd tárja a lehetőségeket és önbizalommal vértez fel, hogy tovább haladj a saját utadon. Cselekedj! Szerezz emlékeket!

A HUGO Reversed hű maradt a 20-éve változatlan dizájnhoz: ikonikus flaska formájú illatüveg, minimalista stílusban. A logó a divatkollekcióhoz hasonlóan fordított irányban (tükröződve) került az illatüvegre.

Hugo Reserved, férfi illat. edt, rúzs és más, hugo Boss

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban
Árak és referenciák:
Hugo Boss / Hugo Reversed EdT 125ml – 25.990Ft
Hugo Boss / Hugo Reversed EdT 75ml – 19.590Ft

Kapcsolódó bejegyzések