Post Image

ITT A JAPÁN SZÉPSÉGÁPOLÁSI RITUÁLÉTÓL IHLETETT MISSION

Rúzs & Más / 2018-10-11

A japán nők kortalanságát és porcelán bőrét irigykedéssel vegyes csodálattal szemléljük. Vajon mi lehet a titka a makulátlanul ragyogó, életkortól függetlenül üde és friss megjelenésű arcbőrüknek?
A szakértők szerint az ok egyrészt a több lépcsős szépségrituálé és ennek elmaradhatatlan rendszeressége, másrészt a legkiválóbb összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata a megfelelő lépésekkel, hogy a bőr több rétegben mélyen táplált és hidratált lehessen. A japán szépségápolási rituálék titka a több lépcsőből álló alapos hidratálásban rejlik, a legkönnyedebb formulától a legkoncentráltabb felé haladva, melyet végül egy arckrém zár, amely láthatatlan védelmet nyújt az arc bőrének.

Avon Mission Y, japán szépségrituálé, rúzs és más

A jó hír az, hogy mostantól ez az egyedülálló japán rituálé rendelkezésünkre áll a Mission kozmetikumoknak köszönhetően, melyeket az Avon egyenesen Japánból hozott el nekünk.

A Mission missziója

A Mission márka a tradicionális japán szépségápolás filozófiáját követi – a modern technológiát és a tudomány legújabb felfedezései alapján gondosan válogatott, jól ismert, értékes és természetes összetevőket kombinálja. A japán szépségápolás valódi esszenciája – gazdag formulák, a legkiválóbb összetevőkből megalkotva, amelyek tökéletesen harmonizálnak a tradicionális japán rituálékkal és a hatékony arcápolással.

A Mission márka kétféle termékcsaládot kínál a 30-as valamint a 45+-os korosztálynak valamint kiegészítő arcápolásra egy különleges japán arcmaszkot. Most ismerkedjünk meg a Mission Y termékcsaláddal (a többiről is hamarosan beszámolunk)!

A fiatalságmegőrző arcápolás ÚJ DIMENZIÓJA

A Mission Y japán arcápolási rituálé azoknak a 30-as éveikben járó hölgyeknek készült, akik felfedezték magukon a bőr öregedésének legelső jeleit, a finom ráncokat, fáradtabbnak tűnő, fakó és dehidratált arcbőrt.
Ezt a mélyen hidratáló termékcsaládot a vitaminokban, aminosavakban, ásványokban és antioxidánsokban gazdag erjesztett élesztő ihlette. Az
élesztőkivonat képes stimulálni a sejtek metabolikus folyamatait, megerősíteni a bőr védőrétegét, javítva annak rugalmasságát, miközben segít megőrizni simaságát és egészséges ragyogását.

HIDRATÁLÁS
– segít mérsékelni a bőr öregedésének első jeleit, és visszaállítani a bőr egészséges megjelenését
FIATALOS RAGYOGÁS
– javítja a bőr textúráját, egységesíti a bőrtónust, valamint halványítja az első ráncokat
VÉDELEM
– óvja a bőrt a környezeti behatásoktól, természetes védőréteget képezve a bőrön

Avon Mission Y, japán szépségrituálé, rúzs és más

A fiatalos ragyogás rituáléjának 4 lépése Japán szívéből

1 Tisztítás
GYENGÉDEN HABZÓ ARCLEMOSÓ

Krém állagú lemosó, amely a bőrön feloldódik és gazdagon habzó formulájával hatékonyan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket
a bőr dörzsölése nélkül.
Használata: reggelente és esténként a szemsmink lemosása után egy kis adag krémet vegyél a kezedbe, dörzsöld össze, hogy
felhabosodjon, majd masszírozd gyöngéden nedves arcbőrödbe, ezután pedig langyos vízzel alaposan öblítsd le.

2 Mély hidratálás
INTENZÍVEN HIDRATÁLÓ LOTION

Sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el bőrödön, a bőr mélyébe hatolva fejti ki intenzív hidratáló hatását, simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolva a bőrt.
Használata: reggelente és esténként óvatosan paskolj néhány cseppnyi lotiont az arcod és nyakad bőrébe, majd egy rövid kis masszírozással, körkörös  mozdulatokkal dolgozd be, amíg teljesen be nem szívódik.

3 Koncentrált táplálás
KONCENTRÁLT HATÓANYAGÚ ARCÁPOLÓ TEJ

Selymes formula, amelyet könnyedén eloszlathatsz arcbőrödön. Azonnal hidratál, simábbá varázsol és megerősíti a bőr védőrétegét.
Használata: a legjobb eredmény érdekében reggelente és esténként a hidratáló lotion használata után az ujjbegyeid segítségével, finom mozdulatokkal
masszírozz egy keveset az arcod és a nyakad bőrébe.

4 Védelem
TÁPLÁLÓ NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI KRÉM

Gazdag állag, amely könnyedén beszívódik és láthatatlan védőréteget képez a bőrön, hatékonyan a belső rétegekbe zárva a korábbi lépések során bőrbe juttatott értékes tápanyagokat.
Használata: reggelente és esténként a rituálé utolsó lépéseként vidd fel a krémet az arcodra és a nyakadra, gyöngéd masszírozással segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.

Avon Mission Y, japán szépségrituálé, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések