Post Image

ITT A H2X – SZÍNPOMPÁS IDŐKET ÉLHETÜNK IDÉN NYÁRON!

Rúzs & Más / 2018-05-09

Végre Magyarországon is kaphatók az óra- és divatrajongók kedvencei, a szivárvány színekben pompázó olasz H2X órák! A modern vonalú, szilikon órák a szivárvány minden színében pompáznak.

Éljünk színesen!

Az élénk vagy pasztell színű karórák nyári ruhatárunk üde kiegészítői lehetnek, mert gyakorlatilag minden öltözékhez találhatunk megfelelő színt és stílust. Azzal azonban senkit sem szeretnénk áltatni, hogy a választás könnyű lesz, mivel ahány H2X óra, annyiféle: szíjaik és számlapjai is különböző tervezésűek és színűek. Érdemes lehet akár többet is betárazni, így hangulatunkhoz is igazíthatjuk a színválasztást, óránk pedig szerves része lesz az outfitünknek. A milliónyi szín variációjáról híres, trendi olasz óramárka a FashionWatch óra-ékszer üzletek kizárólagos forgalmazásában, már kapható vagy a webshopon megrendelhető.

Mit mesél rólad az órád?

Az óra nem csak öltöztet, de leleplezi a viselője személyiségét is: fazonja, stílusa, márkája sokat elárul tulajdonosáról, na és persze a beszédes színei. A színek erőteljesen kifejezik az érzelmeinket és megmutatják, hogy milyenek is vagyunk. Lelkesek, komolyak, vidámak, gondoskodók, kemények vagy éppen érzékenyek és nőiesek, így a színes óránkat tudatosan is használhatjuk a metakommunikációnkban. A H2X órákkal bátran kifejezhetjük a személyiségünket, hiszen óriási a színpaletta.

A szezon legszebb árnyalatai

A rózsaszín nemcsak a flamingókon mutat remekül: a visszafogott rozétól az élénk korallig vagy a magentáig mindannyiunk számára létezik ideális rózsaszín árnyalat.

H2X órák, Fashion Watch, rúzs és más

Nézzük, milyen jelentést hordoz:

RÓZSASZÍN: szeretet, női megérzés, gondoskodás, együttérzés, nyugodtság, művészi
MAGENTA: szeretet, szolgálat, alkotás, életerő
KORALL: szeretet, empátia, önmagunk szeretete, boldog szerelem

2018 hivatalos trendszíne: a lila

Ha eddig nem hordtál lilát, idén majdnem biztos, hogy fogsz, mivel szinte megkerülhetetlen lesz! Mindegy, hogy kékes orgona árnyalat vagy bíborba hajló, esetleg padlizsán lila, mindenképp magárra vonzza a tekintetet!

 

H2X órák, Fashion Watch, rúzs és más

 

 

H2X fashion Watch, rúzs és más

LILA: spiritualitás, átváltozás, gyógyítás, a felszabadultság, megvilágosodás, titokzatosság, önállóság

Idén csíkos nyár várható!

Ahogy arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, az idei szezon meghatározó trendje lesz a csíkos minta. Magától értetődően a H2X a legfrissebb trendekkel karöltve hozott ki egy csíkos karóra kollekciót textil szíjjal a nyáresti klasszikusokhoz.

H2X fashion Watch, rúzs és más

 

VÖRÖS: életenergia, erő, mozgás, kezdet, születés, szerelem, szeretet, forróság, szenvedély
KÉK: béke, nyugalom, csend, kommunikáció, kapcsolat, hűség
FEHÉR: tisztaság, ártatlanság, új kezdet, értelem, megvilágosodás

A H2X órákat keresd a FashionWatch üzleteiben és a webshopon. https://webshop.fashionwatch.hu/

Kapcsolódó bejegyzések