Post Image

IDÉN CSÍKOS NYÁR VÁRHATÓ!

Rúzs & Más / 2018-05-08

Az Answear új nyári kollekciója a Stripes Vibes, azaz a csíkos hangulat fantázia nevet kapta. A Vibráló csíkok inspirálta divatkollekció igazi vakációs hangulatba hoz mindenkit, aki viseli, mivel a kollekció a francia riviéra elegáns stílusát és a mediterrán strandok báját idézi.

A színek, amelyekről a nyaralásainkkor látott vakítóan világos házak és utcák jutnak az eszünkbe; a fehér, a kék, a gránát, az élénk vörös és a napfény színe – a világos sárga a Stripes Vibes kollekció alapjai. Ezek a különleges színek a kollekció csíkos motívumával együtt a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik legerősebb trendjévé váltak.


Visszatért az ötvenes évek nőies szabásvonala a ruhákon. Az overallok és a ruhák kaptak egy kis nyolcvanas évekből ismert őrületet is. A szabadon hagyott vállak idén kötelező elemei a ruháknak, de a nyitott hátú, lenge ruhák és a magas derekú nadrágok is a múltból tértek vissza, hogy újra hódító útra induljanak a divat világában.

Stripes Vibes, answear.hu, rúzs és más
Ebben a stílusban szoknyák, felsőrészek, blúzok és fürdőruhák egyaránt készültek. A sima szövetek, hímzések, övek és izgalmas színek keveréke tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik bátran vállalják fel a nőiességüket és merészen játszanak a divattal.

Stripes Vibes, answear.hu, rúzs és más
www.answear.hu

IDÉN CSÍKOS NYÁR VÁRHATÓ!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések