Post Image

ISMERD MEG A FILORGÁT, A VILÁGELSŐ MEDIKOZMETIKAI MÁRKÁT!

Rúzs & Más / 2022-07-11

Az 1978-ban Dr.Michel Tordjman által megalapított Filorga, az első francia esztétikai orvoslással foglalkozó laboratórium, eredetileg olyan injektálható termékeket tervezett, fejlesztett és gyártott, amelyeket esztétikai beavatkozások során orvosok használtak.

A márka a MEDI-COSMETIQUE®, a forradalmi öregedésgátló termékek sorozatának létrehozásával a nagyközönség számára is elérhetővé tette az esztétikai orvoslás területén szerzett szakértelmét az NCEF, az injekciókban használt hatóanyagokat kapszulázó egyedülálló vegyület megalkotásával. A medikozmetika egyesíti a tudományt a luxussal, azaz a klinikailag bizonyított hatékonyságot a prémium, egyedi illatjegyeket tartalmazó magas minőségű formulákkal. Egyedülálló, magas hatékonyságú termékcsalád jött létre, melyet az orvos-esztétika inspirált.

Mára több mint ötven kozmetikai termék elérhető, amelyek mindegyike ugyanazt az elvet követi: az optimális és klinikailag bizonyított, 7 napon belül látható hatékonyságot érzéki textúrával és prémium csomagolással kombinálják. A széles  termékpaletta személyreszabott, minden igényt kielégítő öregedésgátló bőrápolási rutint tesz lehetővé.

A FILORGA ma már a világ több mint 70 országában van jelen.

filorga, medicosmetique, antiaging, ncef, skin unifymedikozmetikum, orvos-esztetika, orvos esztetikai, luxus, premium, borapolo, hatekony, 7 nap, lathato eredmeny, ruzs es mas, francia

Mi is pontosan az NCEF, ez a forradalmi hatóanyag koktél?

Az NCEF a Filorga laborítóriumaiban kifejlesztett egyedi, kapszulába zárt sejtmegújító komplex, mely a mezokezelés során alkalmazott injekciók hatóanyagában található összetevőket tartalmaz:

– hialuronsavat, amelyet a töltőanyag-injekciók ihlettek.
– 50 összetevő [vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, koenzimek, antioxidánsok], amelyeket a revitalizáló injekciók ihlettek.
– A kapszulázási technikák csúcstechnológiája: a tudományos kutatások eredményei a kronoszférák, a mikroszkopikus, többszintű vektorok, amelyek tökéletes affinitásban működnek a bőrrel, hogy a hialuronsav és az 50 összetevő a bőr minden szintjére behatolhasson.

Technológiai bravúr a látható hatékonyságért

Az NCEF-et tartalmazó Filorga bőrápolók 7 nap használat után bizonyítottan látható hatékonyságot biztosítanak. A FILORGA termékekre szigorú minőségi-, tolerancia- és hatékonysági követelmények vonatkoznak. Minden egyes összetevőt körültekintően választanak ki és tesztelnek, hogy garantálhassák a biztonságos használatot.

filorga, medicosmetique, antiaging, ncef, skin unifymedikozmetikum, orvos-esztetika, orvos esztetikai, luxus, premium, borapolo, hatekony, 7 nap, lathato eredmeny, ruzs es mas, francia

Kipróbáltam! – Tapasztalataim a Filorga arcápolókkal

A legelső találkozásom a Filorga NCEF Shot koncentrátumával annyira jól sikerült (ITT olvashatjátok a korábbi beszámolómat), hogy ezúttal további termékeket vettem bele a bőrápolási rutinomba: az NCEF Reverse Eye szemkörnyékápolót, az NCEF Reverse Mat multikorrekciós lotion-t és az új Skin-unify pigmentfoltok elleni krémet.

Luxus bőrápolási élmény

Régebbi olvasóim tudják, hogy nekem mennyit számít a kellemes illat és a jóleső állag – nem vagyok az illatmentes, mindenmentes kozmetikumok híve. A Filorga termékek érzéki textúrája, finom illata, elegáns csomagolás azonban rögtön rabul ejtett – hamisítatlan francia kifinomultság! Ha valami ilyen kellemes, biztosan nem hagyod ki sem reggel, sem este!

filorga, medicosmetique, antiaging, ncef, skin unifymedikozmetikum, orvos-esztetika, orvos esztetikai, luxus, premium, borapolo, hatekony, 7 nap, lathato eredmeny, ruzs es mas, francia

FILORGA NCEF-REVERSE EYE, multikorrekciós szemránckrém

A formatervezett ezüst tégely lágy és pillekönnyű halványrózsaszín krém-gélt rejt, egészen enyhe, leheletnyi illattal. NCEF koncentrátummal gazdagított fiatalító hatású szemkörnyékápoló mindent megtesz az érzékeny és nagy igénybevételnek kitett bőrfelület intenzív megújításáért. Az NCEF mellett a krém formulája további 5 aktív összetevő kombinációját juttatja a bőr mélyére a Genius-Vector technológia segítségével: hialuronsavat, kollagént, C-Vitamint, eszcint és koffeint. Hatékonyan veszi fel a harcot a szemkörnyéki bőr öregedése ellen: simítja a ráncokat, feszesít, csökkenti a sötét karikákat és a puffadtságot. A pillanatok alatt felszívódó krémet vigyük fel és finoman ütögessük be a bőrbe reggel és este – ne csak a szem alá, de a szemhéjakra is! Már az első néhány használat után feszesebbé, rugalmasabbá és simábbá válik a bőr, a tekintet varázsütésre kipihentebbnek látszik! It’s a kind of magic!

FILORGA NCEF-REVERSE MAT, multifunkcionális arcápoló emulzió kombinált bőrre

filorga, medicosmetique, antiaging, ncef, skin unifymedikozmetikum, orvos-esztetika, orvos esztetikai, luxus, premium, borapolo, hatekony, 7 nap, lathato eredmeny, ruzs es mas, francia

Mostanra már tudom, hogy ami NCEF komplex-szel van gazdagítva, az nem okozhat csalódást. Pontosan ez a helyzet ezzel az emulzióval is, amely ránctalanít, feszesít és ragyogást ad. Mindezt úgy, hogy a T-zónás bőrömet nem terheli meg, sőt ellenkezőleg: a pórusokat összehúzza, matt finist, ugyanakkor kellemes hidratált bőrérzetet ad. Akinek a bőre kifényesedik, az tudja, milyen hasznos is ez! Mert a zsíros bőrre való termékek többnyire az arc többi területén húzódó bőrt hagynak maguk után. Ez a légiesen könnyű fátyol aktív összetevői, a hialuronsav, kollagén, A- E- és H-vitamin révén finomabb, simább, feszesebb, teltebb és ragyogóbb bőrt ad.

A márka legújabb termékcsaládja a Ski Unify, melynek a krémjét teszteltem:

FILORGA SKIN-UNIFY Créme a foltmentes bőrért

filorga, medicosmetique, antiaging, ncef, skin unifymedikozmetikum, orvos-esztetika, orvos esztetikai, luxus, premium, borapolo, hatekony, 7 nap, lathato eredmeny, ruzs es mas, francia

A pigmentfoltok miatt akár 10 évvel idősebbnek is tűnhetünk a valódi korunknál. Mivel szeretek napozni, bármennyire is törekszem a fényvédelemre, minden nyáron beszerezek pár barna foltot. A Filorga Skin Unify termékeit a lézerterápia, a hámlasztás és az orvosi strobing ihlette: fejlett hatóanyagai csökkentik a sötét foltokat, kiegyenlítik az arcszínt és feltöltik a bőrt, hogy újra ragyogó felszínt hozzanak létre. A pigmentfoltok ellen 3 összetevő kombinációja hat, amelyeket a melanin ellen irányulnak (C-vitamin + glabridin + tengeri moszat kivonat).  Növényi felszínmegújító hatóanyag tartalmával felgyorsítja a felső bőrréteg megújulását, és már 7 nap után láthatóan egyenletesebb arcbőrt eredményez. A pigmentfoltok szemmel látható halványításához kicsit több idő kell, én pedig ígérem, hogy visszatérek erre egy hónap használat után és megosztom veletek a tapasztalataimat. Amiről viszont már most be tudok számolni, az a rendkívüli feszesítés, amely még az arckontúrokon is tetten érhető, pedig az állvonalon megereszkedett kontúr bizony kemény dió! A mikrogömbökbe kapszulázott hialuronsavnak köszönhetően pedig gyakorlatilag azonnal teltebbé teszi a bőrt. Az arcszín már az első felvitel után egyenletesebbnek hat.

A legfontosabb dátumok a Filorga történetében

1978 – Michel Tordjman, egy francia esztétikai orvos és lelkes sejtbiológus, kutatásokat kezdett a bőr öregedésével kapcsolatban, amelyek nyomán a mezoterápián keresztül történő sejtfiatalításra összpontosított. Jóval a botox fenomenális sikere előtt kifejlesztette a hialuronsavat tartalmazó injektálható termékeket az orvosi szakma számára, és megalkotta az NCTF-et, a revitalizáló öregedésgátló megoldást, amely a bőr minőségének 6 kulcsfontosságú paraméterére hat: hidratáltság, ráncok, feszesség, ragyogás, egyenletesség és pórusok. Az NCTF-et kezdetben az orvosi személyzet használta az öregedés elleni mezoterápiás injekciókban, később pedig az NCEF-et, a kozmetikai termékcsaládban tették elérhetővé a bőrbe mélyen behatoló kapszulázott vegyület formájában.

2000 – A Laboratoires Filorga bevezette a GLYKOPEEL-t, az öregedés elleni glikolsavas hámlasztó készítményt, amelyet az orvosok használnak a bőr fiatalítására és állapotának javítására.

2007 – A Laboratoires Filorga bevezette a MEDI-COSMETIQUE® kozmetikai termékcsaládot a nagyközönség számára, amelyet közvetlenül az esztétikai orvoslás ihletett. Az ekkor bevezetett termékek, köztük az Optim-eyes és a Meso-Mask ikonikus bestsellerré váltak.

2017 – A Filorga MEDI-COSMETIQUE termékcsaládja a vezető öregedésgátló termékcsalád lett Franciaország gyógyszertáraiban.

 

Kapcsolódó bejegyzések