Post Image

BEMUTATKOZNAK A FILORGA ÚJDONSÁGAI

Rúzs & Más / 2021-09-10

A francia Filorga márka anti-aging termékeit az orvos-esztétikai beavatkozások ihlették: magas hatóanyagtartalmú, koncentrált aktív összetevőket tartalamazó kozmetikumok már egy hét használat után látványos eredményt ígérnek. Egyedülálló megoldásokat kínál a bőröregedés lassítására és a már kialakult tünetek korrigálására. Az NEFC a Filorga által szabadalmaztatott technológia, mely a bőröregedés összes jelét célba veszi és kezeli.

filorga, arcapolas, borapolas, skincare, ruzs es mas, orvos-esztetika, hatekony, koncentralt, ncef, skin unify

Új NCEF-SHOT: a sejtregeneráció kvintesszenciája 

Az NCEF-Shot egy 10 napos ránctalanító kezelés, mely új sejtekkel újítja meg a bőrt. Egy kiváló polirevitalizációs koncentrátum, amely az NCEF® technológia hatékonyságát a legmagasabb koncentrációban kombinálja egy tengeri biotechnológiából származó erőteljes komplex-szel. A bőrbe minden nap 1 mezoinjekciónak megfelelő dózist juttat hatóanyagokból. Ez a kezelés mindössze 10 nap alatt regenerálja a sejteket és aktiválja az új sejteket a kivételes ránctalanító eredmények érdekében: a bőr minősége láthatóan javul, az arcszín ragyogóvá válik, a ráncok kisimulnak, és a bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát. Ultrakönnyű textúrája azonnal beszívódik a bőrbe, és bármilyen bőrápolási rutinba beilleszthető. Használjuk a szérum vagy a szokásos hidratáló krém alá. Ideális az évszakok váltakozásakor, vagy amikor a bőr stresszesnek és fáradtnak tűnik!

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

KIPRÓBÁLTAM, AJÁNLOM!

Tettem egy próbát a ránctalanító kezeléssel, célom a két szemöldököm közt kialakult dupla “haragosránc”, a glabella enyhítése volt. A folyékony hatóanyagbombát könnyű volt megszeretni, mivel fantasztikus illata van és pillanatok alatt felszívódik a bőrbe. A bőrápolási rutinom további lépéseit sem akadályozza, mivel tényleg nagyon könnyű, gyakorlatilag eltűnik a bőrben. De nemcsak az NCEF-Shot tűnik ám el, hanem a ráncok is villámgyorsan megfutamodnak! Az említett, mélyen bevésődött homlokránc már egy hét után jelentősen feltöltődött – ahhoz hogy teljesen kisimuljon az is kell, hogy ne törjük be újra meg újra miközben ezzel a hatékony mezoinjekcióval egyenértékű komplex-szel kezeljük. Mivel az évtizedek alatt megszokott mimikáról nagyon nehéz leszokni, egy botox injekció nagy segítség lehet – amíg hat, a feltöltő kozmetikum 100%-ban ki tudja fejteni a hatását az érintett területen. Most ezzel próbálkozom.

filorga, arcapolas, borapolas, skincare, ruzs es mas, orvos-esztetika, hatekony, koncentralt, ncef, skin unify

A fehérjékben és tengeri exopoliszacharidokban gazdag szuperkomplex segít megerősíteni a sejtek egymáshoz vagy a mátrixhoz való tapadását, növelve osztódási képességüket. Az új sejtek termelődésének fokozásával a bőr regenerációs folyamata felgyorsul. Az NCEF® egy egyedülálló technológia, amelyet az orvosok által alkalmazott injekciós technikák ihlettek, és amely bámulatos polirevitalizáló hatással bír az öregedés összes jelére: ráncok, tónus, ragyogás, egyenletesség, pórusok, hidratáltság. Az NCEF shot szállítórendszerei a kronoszférák, liposzómákból létrehozott többrétegű mikroszkopikus vektorok. Ezek kapszulázzák és segítik a hialuronsav és a polirevitalizáló összetevők fokozatos felszívódását mélyen a bőrbe.

Amellett, hogy a LABORATOIRES FILORGA célja, hogy minden nőhöz eljuttassa az esztétikai orvoslás szakértelmét, arra is összpontosított, hogy minden egyes bőrápoló termékével egyedülálló, rendkívül érzéki élményt nyújtson. Az NCEF-REVERSE termékcsalád elegáns vonalvezetésű, egyedi illatjegyekkel és rendkívül finom illattal rendelkező termékeket tartalmaz. Textúrák, amelyeket öröm használni! Minden egyes formula a tudomány és az érzéki élvezet tökéletes kombinációja.

Skin Unify a foltmentes bőrért

Újabb kutatások szerint a pigmentfoltok a bőrön jobban “öregítenek”, mint a ráncok, azaz a szemlélők idősebbnek vélik az egyenetlen bőrszínnel rendelkezőket, mint az ugyanolyan idős, foltmentes de ráncos bőrű nőket. A foltok miatt akár 10 évvel idősebbnek is tűnhetünk a valódi korunknál. Az életteli, a fényt minden irányban befogadó és visszaverő bőr – a ragyogó arcbőr – helyreállítása generációkon átívelő törekvéssé vált. A Filorga Skin Unify termékeit a lézerterápia ihlette: 3 olyan hatóanyag kombinációjával készültek, amelyeket a melanin ellen irányulnak (C-vitamin + glabridin + tengeri moszat kivonat), hogy láthatóan csökkentsék a pigmentfoltokat.

C-VITAMIN + GLABRIDIN KOMPLEX:
A C-vitamint glabridinnel (édesgyökér-kivonat) kombinálják, amelyek szinergiában működnek, és a melanin szintézisét, a sötét foltokért felelős pigmentet támadják meg. Együttesen gátolják a melanin termeléséért felelős enzim, a tirozináz aktivitását. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaik egyidejűleg korlátozzák pigmetálódást.
TENGERI MOSZAT KIVONAT:
A Bretagne-ban termesztett és “szivárványos moszat” becenévre hallgató “Cystoseira tamariscifolia” tengeri moszat kivonat fényvisszaverő, irizáló tulajdonságokkal és rendkívül innovatív, a kozmetikai iparban még kihasználatlan tulajdonságokkal rendelkezik! Ez a hatóanyag képes kiváltani a melanoszómák, a melanin pigmentek lebontását, ezáltal az esztétikai orvosi lézerekhez hasonlóan elpusztítja a pigmenteket, segít láthatóan világosítani a sötét foltokat.

Eredmény: a sötét foltok intenzitása optimálisan csökken!

A SKIN-UNIFY alapformulája az esztétikai hámlasztás által inspirált növényi felszínmegújító hatóanyagot tartalmaz, amely felgyorsítja a felső bőrréteg megújulását, és láthatóan egyenletesebb arcbőrt eredményez.

A FILORGA, amely mindig az esztétikai gyógyászati módszerek fejlődését keresi, az orvosi strobingból – az orvosi rendelők legújabb divatos kezeléséből – merített ihletet, és a hialuronsavat választotta az alapformula gazdagítására. A nagy molekulasúlyú hialuronsavat (1000 és 1400 kDA) mikrogömbökbe kapszulázzák. Ezek behatolnak a bőr legmélyebb rétegeibe, és fokozatosan felszabadítják a hialuronsavat.

Eredmény: a bőr visszanyeri teltségét. Simább, tökéletesen telt és visszatükrözi a fényt!

SKIN-UNIFY INTENSIVE
Az intenzív sötét foltok elleni szérum

filorga, arcapolas, borapolas, skincare, ruzs es mas, orvos-esztetika, hatekony, koncentralt, ncef, skin unify

Ez a szuper formula egy biomimetikus peptidet tartalmaz, amely az EGCG-t (epigallokatechin-gallát), a zöld teában bőségesen megtalálható polifenolt utánozza, erős antioxidáns és szennyeződésellenes erővel, hogy meggátolja a sötét foltok kialakulásáért és a fakó arcbőrért felelős toxinok hatását.

A gyakorlatban: Alkalmazzuk a napi bőrápolási rutin részeként, reggel és este, az egész arcra, nyakra és dekoltázsra.

Ultrakönnyű textúrája felvitelkor beleolvad a bőrbe, selymes érzetet hagyva maga után.

SKIN-UNIFY RADIANCE
Tökéletesítő ragyogás-ápolás

filorga, arcapolas, borapolas, skincare, ruzs es mas, orvos-esztetika, hatekony, koncentralt, ncef, skin unify

Részben bőrápoló, részben világosító, a SKIN-UNIFY RADIANCE hibrid formula irizáló gyöngyházfényű részecskéket tartalmaz az azonnali intenzív ragyogás érdekében. Folyékony, könnyen felvihető textúra, amelynek gyöngyházfényű részecskéi beleolvadnak a bőrbe, hogy felfedjék a fényt.

Használjuk reggel a smink előtt a finom ragyogásért, vagy smink után az intenzívebb hatásért. A SKIN-UNIFY RADIANCE a nap bármely szakában is használható korrigálásra. Vigyük fel kozmetikai highlighterként az arc azon részeire, amelyek a legtöbb fényt verik vissza (arccsontok, kupidó ív, szemöldökcsönt, áll és orrnyereg), majd ujjainkkal oszlassuk el.

SKIN-UNIFY
A világosító, sötét foltok elleni krém

 

A SKIN-UNIFY krém formulája optikai lágyító hatóanyagokat tartalmaz az egységesítő hatás érdekében már az első felviteltől kezdve. Textúrája kellemesen sima és hidratáló a páratlan kényelemért. Alkalmazzuk a napi bőrápolási rutin részeként, reggel és este, az egész arcra, nyakra és dekoltázsra.

Kapcsolódó bejegyzések