Post Image

KRÓMHATÁSÚ MANIKŰR OTTHON, 3 LÉPÉSBEN

Rúzs & Más / 2017-04-26

IsaDora Chrome Nails: Különleges krómhatású manikűr 3 egyszerű lépésben!

A legújabb, legizgalmasabb körömtrendek közt előkelő helyet foglal el a króm körömdíszítés! A fémes csillogás, a ragyogó tükörfény most futurisztikus, álomszép manikűr formájában elérhető. Az IsaDora Chrome Nails kollekcióban minden megtalálható, ami az új szupertrendnek megfelelő manikűr elkészítéséhez szükséges.

Isadora Chrome Nail krómhatású manikűr

SILVER WONDER NAIL 649 Glamour White + CHROME Nail Powder + CHROME NAILS Fixing Top Coat

Használat mindössze 3 egyszerű lépésben:

-Használja egy rétegben a kiválasztott IsaDora Wonder Nail lakkot az egyik kéz körmein. 2-3 perc múlva győződjön meg a teljes száradásról.
-Öntsön kisebb mennyiségű pigmentport a doboz tetejébe, és ujjbegyével finoman dörzsölje a port körmei felületére, amíg az tükörfényes nem lesz.
-Használja körmein az IsaDora Chrome Nails Fixing Top Coat fedőlakkot, mely tartósítja és védi a manikűrt. Nincs szükség UV lámpára!

Idasora Chrome Nails krómhatású manikűr

Ismételje meg a 3 lépésből álló műveletsort másik kezének körmein is. A fedőlakk száradása után a felesleges pigmentport meleg vízzel mossa le.

110 Mirror Silver – CHROME NAIL POWDER
Az újgenerációs, magasfényű, áttetsző krómhatású pigmentpor, mely különleges, ezüstösen csillogó, tükörfényes hatást kölcsönöz a körmöknek. Ára: 3700 Ft

CHROME NAILS FIXING TOP COAT
A Chrome Nails Fixing Top Coat egy különleges, vízbázisú, oldószer-mentes fedőlakk, mely felerősíti és óvja a króm hatást. Ára: 4100 Ft

Fontos: A Chrome Nail Powder pigmentpor és a Chrome Nails Fixing Top Coat fedőlakk együttes használata védi és tartóssá teszi a különleges króm hatást, ezért mindig használja őket együtt! A Chrome Nails Fixing Top Coat használata nélkül a pigmentpor könnyen lejön.

A magasfényű körmök árnyalata az alaplakk színétől függ:

Idasora Chrome Nails krómhatású manikűr

1. Silver (649 Glamour White)
2. Vintage Gold (528 Papaya)
3. Rose Gold (715 Pink Lemonade)
4. Cool Blue (757 Scuba Blue)
5. Gun Metall (191 Black Lacquer)

Árak:
IsaDora Wonder Nail 3300 Ft

Kapcsolódó bejegyzések