Post Image

LEGENDÁK NYOMÁN SZÜLETETT MESÉS ŐSZI SMINK

Rúzs & Más / 2017-08-31

Az IsaDora Autumn Legends őszi kollekciónkban minden a rozsdabarna és a vörös árnyalatok körül forog. A kollekció megalkotásához az inspirációt a mesés szépség, a függetlenség és a luxus adta.   Mély és gazdag árnyalatok jellemzik valamint az olyan luxus anyagok, mint a bársony, a műszőrme, a selyem és a sifon.
A vörös a 2017 – es őszi szezon vezető színe – a dekadencia, a finom nőiesség és a szerelem jelképe – a rozsdabarnától egészen az ízletes vörösbor telt árnyalatáig mindenféle változatban megjelenik az új sminkösszeállításban.Több újdonsággal is találkozhatunk a kollekcióban: a Liquid Lip Cream a szájfények könnyedségét és a rúzsok gazdag árnyalatait ötvözi, az óriás Blush&Glow paletta pedig 4 pirosítót és 1 highlightert tartalmaz.
Bár most még csak 4 gazdagon pigmentált árnyalattal jelenik meg a Liquid Lip Cream ajakrúzs, hamarosan további színek tarkítják majd a polcokat!

IsaDora Autumn Legends őszi sminkkollekció

Az Autumn Legends őszi kollekció bevezetéséhez kapcsolódóan kecsegtető akcióval készültek a Douglas parfümériák: 3 termék vásárlásakor a legolcsóbbat ajándékba adják! Nézzük, miből válogathatunk:

BLUSH & GLOW draping wheel

A Blush & Glow Draping Wheel az ideális pirosító-paletta mindennapos használatra. A ”draping” során az arc formázása pirosítóval és highlighterrel történik. A paletta az ehhez szükséges 4 bársonyos pirosító árnyalatot (fényes és matt árnyalatok) és egy highlightert tartalmaz. Mindegyik árnyalat erősen pigmentált, könnyedén egymásba mosható ecset segítségével, és szinte ráolvadnak a bőrre.

Hogyan használjuk?

A sötétebb árnyalatok a kontúrozásra avilágosak illetve a highlighter kiemelésre szolgálnak.

1. Használjunk egy sötétebb árnyalatot az arccsontok alatt az ecsetet a halánték és a fülek felé húzva. Finoman satírozzuk az árnyalatot a szemöldökcsont felé.
2. Az arccsonton használjunk egy világosabb árnyalatot, az ecsettel ismét felfelé haladjunk a halánték felé. Finoman mossuk el a sötétebb árnyalattal a szemöldökcsontnál.
3. Használjuk a highlightert az előbb alkalmazott árnyalatok finomítására, vagy csak adjunk vele egy kis extra ragyogást a bőrnek!

IsaDora Autumn Legends őszi sminkkollekció

A legjobb hatásért használjuk az Isadora FACE SCULPTOR BRUSH ecsettel! Ára:5200 Ft

Tippünk: Az egyes pirosítók önmagukban és egymással keverve is használhatóak. A színek keverésével kialakíthat egy bőrtónusához fényességében és árnyalatában leginkább illő árnyalatot is. Ára: 10990 Ft

LIQUID LIP CREAM

A vadonatúj Liquid Lip Cream könnyű és krémes textúrája finoman siklik az ajkakon. A szájfények könnyedsége és a rúzsoktól megszokott, telt árnyalatok egyetlen termékben!

• Krémes finis
• Bőrpuhító és hidratáló hatás
• Gazdagon pigmentált
• Kényelmes viselet
• A szájfények könnyedsége és a rúzsoktól megszokott, telt árnyalatok egyetlen termékben

Az Eye Shadow Quartet két összeállításával sejtelmes füstös tekintetet készíthetünk: Smoky Velvet, Autumn Legends Ára: 6900 Ft

IsaDora Autumn Legends őszi sminkkollekció

Érdemes megemlíteni a Lip Desire Sculpting Lipstick nude árnyalatait amelyek szépen harmonizálnak a szemhangsúlyos sminkkel. Áruk:  5490 Ft

IsaDora Autumn Legends őszi sminkkollekció

A szép szemöldök továbbra is fókuszban van: a Sculpting Brow Pen Waterproof with brush – szemöldökkefével és háromszög formájú heggyel gondoskodik a gyönyörűen ívelt szemöldökökről. Ára: 5490 Ft

 

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések