Post Image

IRÁNY A MARGITSZIGET, FEBRUÁRBAN IS!

Rúzs & Más / 2022-02-07

Már a hónap neve is különleges, figyelmet érdemlő. Talán kevesen tudják, hogy február a nevét Februusról, a megtisztulás római istenéről kapta, így már az ókorban nagy tisztelet övezte. Az emberek igyekeztek testben és lélekben megtisztulni, hogy megújulva és egészségesen kezdhessék a tavaszt. A magyar hagyományokban is helye van a februárhoz kapcsolódó ünnepeknek, amelyek legtöbbször életigenő és jókedvű mulatságokban, bálokban, télűző szokásokban öltöttek testet. Miért kéne hát otthon ülve, ölbe tett kézzel várni a tavaszt, amikor nagyszerű programlehetőségek közül is lehet válogatni?!

Itt van mindjárt egy olyan program, ami nemcsak a hangulatot képes felpezsdíteni, hanem igazi gourmet élményt is nyújt. Különleges és nem mindennapi estnek néznek elébe, akik részt vesznek február 11-én vagy március 4-én a vacsorával összekötött Old Boys koncerten. Az igazi rock and roll hangulatnak a margitszigeti Grand Hotel ad otthont.

ensana, margitsziget, hotel, grand hotel, programajanlo, program, februar, wellness, ruzs es mas, gourmet, tipp

A téli hónapok utáni megújulásra számos lehetőség kínálkozik még, de vannak olyan örök klasszikusok, amelyek már évek óta bizonyítják jótékony hatásukat. Ilyenek az egészséges táplálkozás, kímélő tornák, séták és a manapság oly népszerű spa programok. Ezekből akár egy tökéletes napot vagy hétvégét is össze lehet állítani, ahol a főszerep a friss levegőé, a vízé, az illatos olajoké és a ráctalanító krémeké. A napot érdemes feszültségoldó könnyű mozgással indítani. A festői szépségű Margitszigeten igazán megnyugtató sétát tehetünk a százesztendős gesztenyefák és platánok szegélyezte ösvényeken. A még kissé csípős levegő után bizonyára jólesik elmerülni a sziget legnagyobb természeti kincsében, a bársonyos termálvízben. A Margitszigeten található gyógy- és wellness szálloda fürdőrészlegén a téli kikapcsolódás legkényeztetőbb módjait próbálhatjuk ki. Élvezhetjük a gőzölgő termálvizet, a tisztító szaunát, a pezsgőfürdőt és a lazító masszázst egyaránt.

ensana, margitsziget, hotel, grand hotel, programajanlo, program, februar, wellness, ruzs es mas, gourmet, tipp

Bármelyik februári programot választjuk is, az Ensana Thermal Margitsziget tökéletes választás, hiszen „beugorhatunk” csak egy vacsorára is, de választhatunk egy- vagy többnapos wellness-programot is. Az eredmény minden esetben, hogy újult lelkesedéssel térhetünk vissza a hétköznapokhoz.

ensana, margitsziget, hotel, grand hotel, programajanlo, program, februar, wellness, ruzs es mas, gourmet, tipp

 

Kapcsolódó bejegyzések