INTIM GONDOK, MEGNYUGTATÓ MEGOLDÁSOK

Rúzs & Más / 2017-03-20

Nem is gondolnánk, milyen sok nőnek okoz gátlásokat intim területeinek külleme vagy milyen sokak számára jelentenek frusztrációt a szüléssel vagy korral járó kellemetlen változások. Kényes téma, sőt szinte tabutéma a női intim testrészekhez való viszonyunk és a változásaikkal járó testi-lelki következmények. Pedig életünk során a változás törvényszerű, elkerülhetetlen. A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Más esetben szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. Ám sem ezekbe, sem a genetikai adottságokba nem kell ma már belenyugodnunk, hogyha gátlásokat, kényelmetlenséget okoznak. A túlérő kisajkakra, a szeméremajkak aszimmetriájára, túlzott méretére, ahogyan a hüvely tágasságára, szárazságára is van megoldás!

Hüvelyfiatalítás, intimplasztika, Royal Clinics

Intimplasztikával, szeméremplasztikával vagy szikét nem igénylő, non-invazív lézeres kezelésekkel az intim területek kívül-belül megfiatalíthatók. Csak néhány kezelés a Lotus Gynolaserrel és a hüvely visszanyeri fiatalos rugalmasságát, a szárazság tünetei jelentősen enyhíthetőek és a kisajkak megjelenésében is javulás érhető el.
A Lotus GynoLaser fájdalommentes megoldás a hüvelyfal lazaságának és szárazságának, ezáltal a csökkenő libidónak a kezelésében is. A GynoLaser a hüvelyfalat több rétegben kezeli frakcionált lézerfénnyel a kollagén termelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet.
Más hüvelymegfiatalító lézeres berendezésekkel szemben a Lotus GynoLaser egy beépített automata szabályozórendszer segítségével automatikus állítja a lézerfejet, így az orvosnak nem kell mozgatnia, többször ki- és behelyeznie a kezelőfejet, ezáltal a kezelés sokkal kényelmesebb, komfortosabb a páciens számára. A Royal Clinics orvos-esztétikai központ pácienseinek tapasztalatai azt mutatják, hogy a mindössze 20 percig tartó kezelés nem jár fájdalommal, csupán kis kényelmetlenséget okozhat a kezelőfej melegsége. A maximális eredményhez 3 kezelés elvégzése javasolt 4 hetes gyakorisággal.

Amennyiben a kisajkak szárnyszerű megnagyobbodása esztétikailag vagy funkcionálisan (például sportolás közben) zavaró, helyi érzéstelenítésben történő ambuláns beavatkozással orvosolható a probléma. A beavatkozás előkészítéssel együtt sem hosszabb 2 óránál. Mivel felszívódó varratokkal dolgoznak, a varratok eltávolítására nincs szükség. A gyógyulási idő 2-3 hét, a kisajkak teljes rendeződése küllem és érzékenység szempontjából 2-3 hónapot vesz igénybe. A műtét nem okoz változást a terület érzékenységében, a megnövekedett önbizalom többnyire a szexuális élet javulását eredményezi. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések