Post Image

YANA TESTKÖZELBŐL: BŐRFIATALÍTÁS KOLLAGÉN ITALLAL

Rúzs & Más / 2016-10-17

Az ősi kultúrákban a Yana az utazást, az utat jelentette, most pedig a YANA™ az utazás maga, mely belülről indul, a ragyogó bőrhöz.
Az ősi bölcsesség és a modern technológia egyedülálló összeolvadása fedi fel azt az új utat, melynek során a még fiatalabb, még ragyogóbb arcbőrt érjük el.

Kínában évszázadok óta hagyományosan fogyasztanak olyan ételeket (például csirkelábat), melyek fiatalítják a bőrt. Ott széles körben elfogadott, hogy a kollagénben gazdag étrend csodás bőrt eredményez. Ezzel szemben a nyugati kultúrákban az étrend gyakorlatilag egyáltalán nem tartalmaz kollagént.
A kollagén az emberi testben leggyakrabban előforduló protein, mely a bőrnek erőt és struktúrát ad. Mennyisége a bőrben a kor előrehaladtával jelentősen csökken: míg 30 és 40 éves kor között ez a szám 15%, 40-től 50-ig már 30%, 50 és 60 éves kor között 45%-os, 60 és 70 éves kor között 60%-os csökkenésről beszélhetünk.

A csúcstechnológiás öregedésgátló kozmetikumairól ismert amerikai professzionális bőrápolási márka, az Image YANA™ öregedésgátló kollagén itala segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozza a szervezet természetes kollagéntermelését és visszaállítja a bőr számára fontos összetevők szintjét, hogy a bőr visszanyerje és képes legyen megtartani fiatalos megjelenését. Olyan koncentrált szépségital, mely kicsiny napi adagokban maximális hatékonyságot nyújt. Ez a forradalmi szépségital a professzionális bőrápoló termékekkel együtt alkalmazva áttörő eredményeket hoz.
A Yana ereje egyedülálló Lumiplex hatóanyag koktéljában és fejlett technológiák védett elegyében rejlik. Hidrolizált kollagén-peptideket, biotint, fitoceramidokat, hialuronsavat és speciális antioxidáns komplexet tartalmaz. Összetevői közt szerepel egy védett zöldtea fajta, biotermesztésből származó acai bogyó valamint gránátalma kivonata.

Testközelből tapasztalhattuk meg a Yana hatását és el kell mondjam a Kedves Olvasóknak, hogy már két hét után szemmel látható változásokat idéz elő: a bőr egyenletesebbé, tónusosabbá, simábbá és élettelivé válik. Szinte nem hisz az ember a szemének, amikor reggel a tükörbe néz és a megszokott elnyűtt arc helyett egy jobb kiadás néz vissza! Valóságos varázsital.

Image Yana öregedésgátló kollagénital

A YANA™ új megközelítést biztosít a bőregészségben, olyan bioaktív kollagénpeptid komplexet hasznosít, mely klinikailag bizonyítottan javítja a bőr feszességét, csökkenti a ráncok mélységét és helyreállítja a hidratáltságot. A nagy hatékonyságú peptidek lassítják a kollagénvesztést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagéntermelését élénkítik. Klinikai tanulmányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

Pyridoxamin összetevője a B6 vitamin különleges származéka, mely késlelteti a bőröregedést, biotin tartalma védi a bőrt a kiszáradástól és óvja az UV sugárzástól, fitoceramidjai feszesebb és hidratáltabb bőrt eredményeznek.

A Yana valamennyi bőrtípusra ajánlott, különösen laza, rugalmasságát vesztett idősödő bőrre.
Az eredmény: ragyogóbb bőr napokon belül, akár 63%-kal javul a ráncok megjelenése 30 nap alatt, akár 40%-kal nő a bőr hidratáltsága egyhavi használattól.

Az ízletes citrusízű Yana önmagában, vagy vízzel, smoothie formájában, teában vagy más módon fogyasztva is finom. Nem tartalmaz cukrot, glutént, tejszármazékot, sem génmódosított alapanyagot.

Image Yana öregedésgátló kollagénital

Kapcsolódó bejegyzések