Post Image

ILYEN BRUCE WILLIS VALÓJÁBAN – LESSÜNK BE A KULISSZÁK MÖGÉ!

Rúzs & Más / 2020-06-18

Bruce Willist láthattuk már komédiában, thrillerben, tengernyi akciófilmben. Lehet rajta atléta, vagy nyakkendő és öltöny, tagadhatatlanul a világ egyik legismertebb színésze. Milyen lehet, amikor viszont nem szerepet játszik? Könnyű eset, vagy olyan, aki körül 10 embernek kell ugrálnia folyamatosan munka közben? A magyar energiaital márka, a HELL reklámfilm-forgatás kulisszák mögötti felvételeiből megismerhetjük a nemzetközi sztár valódi arcát!

Bruce Willis az egyik legkeresettebb hollywoodi színész, hetente 8-10 felkérést kap, de nem adja nevét bármihez, reklámfilmek tekintetében pedig kimondottan válogatós. A HELL energiaitalai és az Energy Coffee-k azonban meggyőzték: idén már a márka második kampányára mondott igent. Reklámbeli partnerével, a – szó legszorosabb értelmében vett – világszép Zuleyka Riveraval első ízben dolgoztak együtt a 3 napos New York-i forgatáson. A népszerű latin-amerikai színésznő-műsorvezető a Despacito klip kapcsán már belekóstolt a világhírnévbe, így nem lehetett kérdés, hogy állni fogja a sarat és méltó párja lesz a munka során a Die Hard filmek hősének. Jókedvűen és ragyogva, mindemellett végig nagyon koncentráltan végezte feladatát, ráadásul mindenkihez volt egy kedves szava.

ITT találsz linket a reklámfilmhez!

De vajon milyen lehet Bruce Willis munka közben?

Nos, csalódást kell okoznunk azoknak, akik azt gondolják, az akciószínész sztárallűrökkel rendelkezik. Épp ellenkezőleg! Közvetlen, barátságos és vérbeli profi. Lehengerlő karakter, akinek egyetlen szexi félmosolyától női lábak milliói remegnek meg és képes megnevettetni az egész stábot.

hell, hell energy, coffee, hell energy coffee, zuleyka Rivera, Despacito, bruce willis, reklám, kampány, new york, rúzs és más

Arról nem beszélve, hogy a pontosság szobra is lehetne, a magyar energiaitalmárkával készített közös film forgatására is jóval korábban érkezett korábban a vártnál. A 8 órás, fotózással egybekötött forgatás (melyben egyetlen szünet volt!) után is vidáman és türelmesen fotózkodott a vendégül hívott influencerekkel, ahogy az a fogatáson készült behind-the-scenes videóból is kiderül, kattints a linkre:

https://www.hellenergy.com/bw_tvc_bts

hell, hell energy, coffee, hell energy coffee, zuleyka Rivera, Despacito, bruce willis, reklám, kampány, new york, rúzs és más

 

ILYEN BRUCE WILLIS VALÓJÁBAN – LESSÜNK BE A KULISSZÁK MÖGÉ!
4.1 (81.67%) 12 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések