Post Image

ILLATTERÁPIA SZÜRKE TÉLI NAPOKRA

Rúzs & Más / 2018-12-03

A párás, ködös időjárás, a sötétség és az év végi stressz mindenkit kibillent a megszokott egyensúlyból. Amikor a fárasztó napok okozta zilált lelkiállapoton nem könnyű felülemelkedni, a megfelelően kiválasztott illatok segíthetnek visszanyerni belső egyensúlyunkat. Régóta tudjuk, hogy a természetes illóolajok jótékony élettani hatásokkal és terápiás jelleggel is bírnak. A Nu Skin éppen ebből a célból alkotta meg az illóolaj keverékeit, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapokban és életre keltik az érzékeinket.

Az illóolajok különböző növényekből, a legkülönfélébb növényi részekből nyerhetőek ki: a levelükből, szárukból, gyökerükből, kérgükből, virágukból, melyek tartalmazzák a jellegzetes illatokért felelős aromákat. A Nu Skin az ősi kultúrák növényhasználatát is tanulmányozó szakemberek segítségével hozta létre azokat az illatkombinációkat, amelyek elősegítik a testi és lelki egyensúly megteremtését, a vágyott hangulat elérését. Az Epoch Essential Oils illóolajok többféle változata közül választhatunk igény szerint.

Nu Skin Epoch illóolajok, illatterápia, rúzs és más

Te melyik hangulatra vágysz?

Béke (Epoch Peace)

A levendula természetes esszenciája elősegíti a belső megújulást, a mentális stabilitást és az egyensúly megtalálását a mindennapok során. A nyugodt alváshoz, illetve a mindennapi stressz levezetéséhez használjunk bátran levendula illóolajat. Ha egy kis extra kényeztetésre vágyunk, akkor a levendula és a bergamott kombinációja kiváló választás, amivel lecsendesíthetjük kavargó gondolatainkat, szentelhetünk egy percet az ellazulásnak, kizárhatjuk a külvilág zaját, és saját belsőnk felé fordulhatunk.

Harmónia (Epoch Harmony)

A fahéj és a szegfűszeg kiváló párosítás, ha melegséget és meghitt, bensőséges hangulatot szeretnénk teremteni otthonunkban és lelkünkben. Hangolódjunk rá a közelgő ünnepekre a karakteres fűszerekkel, és töltsük fel belsőnket pozitív, várakozással teli érzésekkel. A testes aromájú kombináció kiváló még vendégváráshoz, vagy egy olvasós estéhez is.

Nyugalom (Epoch Chill)

Az év végi hajtás mindenkit leterhel, így nem csoda, ha a nyugalom megteremtése elsődleges szemponttá válik ebben az időszakban. A fenyő és eukaliptusz keverék frissít, hűsít, felvillanyoz és a nyugodt, egyenletes légzést is elősegíti. A keleti kultúrában az aktívan jógázók a homlokra, illetve a kulcscsontra és az orr alá is csepegtetnek egy keveset az illóolajból, hogy a hatása még intenzívebb legyen.

Frissesség (Epoch Move)

Télen többször vagyunk levertek, nyomottabbnak érezzük magunkat és a gondolkodásunk is lelassulhat. A borsmenta és a boróka azonban segítségünkre siet és felfrissíti elménket, vitalizál, oldja a stresszgócokat, valamint segít fókuszálni. Használjuk tanulás, brainstorming vagy aktív sportolás közben, és töltsük fel magunkat pozitív rezgésekkel, új ötletekkel, amitől kicsattanó formában leszünk!

Energia (Epoch Sunshine)

Ha könnyedén és lendületesen akarjuk indítani a hetet, akkor egy citrusos-mentás illóolaj a megfelelő választás: szomorkás hétfő reggeleken töltsük fel magunkat friss, új energiával, és érezzük bőrünkön a nyári napsugarak érintését a legködösebb, szürke téli napokon is. Használhatjuk otthonunk különböző részein, hogy a tisztaság érzése és a jókedv áradjon minden sarokból!

Az intenzív hatás elérése érdekében csepegtessünk a választott illóolajból 4-5 cseppet egy aromakőre, ami elfér a kocsiban és a munkahelyi íróasztalon egyaránt. Otthon használhatunk Epoch diffúzort, vagy párologtató mécsest, ami egyenletesen adagolja a választott illóolaj kombinációt. A bőrünkön is alkalmazhatjuk az illóolajakat, azonban a koncentrált tartalmuk miatt előbb bázisolajjal keverjük el őket, például a kókusz-, pálma- és szójaolajat tartalmazó Epoch Tropical Blending Oil készítménnyel, hogy még véletlenül se szárítsuk ki az érzékeny részeket.

Nu Skin Epoch illóolajok, illatterápia, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések