Post Image

VÉGEZZE EL A WOMAN’S SECRET ILLAT TESZTET!

Rúzs & Más / 2016-12-12

Már felfrissítette a ruhatárát a legtrendibb téli darabokkal, elment fodrászhoz az aktuális hajdivatért, de még mindig úgy érzi, hogy valami nem az igazi? Itt az ideje lecserélni a parfümjét az új megjelenése koronájaként. A teszt segít eldönteni, hogy a három lenyűgöző Women’secret illat közül melyik passzol Önhöz leginkább!

Woman's Secret illatok

1. A legjobb barátnőivel legszívesebben…?
a. Egy rövid shopping után bedobnak pár szíverősítő koktélt és indulhat az éjszaka!
b. Fontos Önöknek, hogy valami értelme is legyen a közös időnek, ezért egy délutáni jóga mindig szóba jöhet.
c. A barátnői a lelki társai, ezért akár egy terápiás gyűlésen összejönnek valamelyikük lakásán és megbeszélik az élet nagy dolgait.

2. A párjával a közös hétvégi program…?
a. Végre sikerült egy szabad hétvégét összehozni, viszont azt pezsgővel ünneplik a jakuzziban egy wellness-hétvégén.
b. Végiglátogatják a múzeumokat és kiállításokat, amelyek már ezer éve fent vannak a bakancslistájukon.
c. Meglátogatják vidéken a családot, közösen főznek, este pedig nagy filmnézés a nappaliban.

3. Melyik karakter lenne legszívesebben az alábbi filmekből?
a. Miranda Priestly az Ördög Pradát Visel-ből
b. Jamie a Barátság Extrákkal-ból
c. Allie Hamilton a Szerelmünk Lapjaiból

4. Mivel lehet levenni a lábáról az első randin?
a. Egy férfi már pedig tudja, mit akar, ezért rajong a nőcsábászokért, akik elegáns öltönyben whiskey-t kortyolgatva ismerkednek egy menő bárban… remélhetőleg éppen pont Önnel.
b. Utálja a sablonos dolgokat ezért mozijegy és rózsa szóba sem jöhet! Ellenben ha elhívnák egy szabadulószobába azonnal igent mondana. Hát nem izgalmas néhány négyzetméteren ismerkedni?
c. Az Ön ideálja még mindig a „szőke herceg fehér lovon”- koncepció, aki magával viszi Csodaországba és elvágtat a naplementében.

5. Amit először megnéz egy pasin:
a. A testfelépítését. Ha a kocka has nem is, de a formás bicepszek elengedhetetlen alkotóelemei.
b. A száját. A tökéletes csók ígérete mindennél fontosabb.
c. A szem a lélek tükre alapon Önt a legmutatósabb páros szerv foglalkoztatja leginkább.

Legtöbb A:
Önhöz leginkább egy friss virágokból álló élénk illat passzol, mivel Ön is épp ilyen. A citrusfélék, a jázmin és a narancsvirág ellenállhatatlan nőiességet csempésznek a mindennapokba. Ez az illat élettelivé és lendületessé teszi. Tudja, merre tart az életben, senki nem tud Önnek nemet mondani. Bomlanak Önért a férfiak, de az Ön számára a karrier az elsődleges. Az Eau It’s fresh az Ön illata, amivel tovább hangsúlyozgatja magabiztosságát.

Legtöbb B:
Az Önnek való parfüm egzotikus és nem hétköznapi. Gyümölcs elixír, ami grapefruittal és gránátalmával hoz csillogást az életünkbe, amit a pézsma és orchidea izgalmas keveréke tesz még különlegesebbé. Kreatív egyénisége mellé pontosan egy ilyen markáns illat illik. Igazi optimista, a jót látja meg mindenkiben. Felhőtlen hangulatához válassza az Eau My dèlice-t.

Legtöbb C:
Az Ön illata akár a friss kertben zörgő szél a narancsvirágok között, lágy és aromás. Itáliai mandarin mellett citrom és körte dominál, amit enyhe vanília leng körül. Ahogy romantikus ábrándozóhoz illik, a tökéletes parfüm elhozza az Ön számára a tiszta érzékiséget. Modern romantikával borítja be az Eau My secret, amivel sorra hódíthatja a még el nem rabolt szíveket.

Woman's Secret eau my Secret

Kapcsolódó bejegyzések