Post Image

Illatkapszulák New Yorkból

Zsolesz / 2016-04-27

Carolina Herrera 212 New York illatkollekciója, amely Manhattan körzeti hívószámáról kapta nevét, megjelenésében teljesen megújult, és megszületett a 212 New York Pills. A hét különleges illat koncepcióját, megjelenését a híres illusztrátor, modell és filmes, Quentin Jones segítségével sikerült újjávarázsolni, valahogy . Az illatkapszulák rejtik New York városának és szerteágazó metróhálózatának magával ragadó, impulzív energiáját. Ugyanez az energia árad a merész, sikkes és játékos csomagolásból is. Az egyedi 20 ml-es kapszulák gond nélkül elférnek a táskában, így bárhol és bármikor kéznél vannak. Arra bíztatják a fiatal nőket és férfiakat, hogy eredjenek a szerelem nyomába: „Válassz és kövess”! A 212 New York Pills üzenete az, hogy bármi bármikor megtörténhet,a 20 ml-es kapszulákból álló kollekció az elegancia, csábítás és szerelmi kalandok varázslatos világát jeleníti meg.

Az öt 212 New York Pills illat azokat a karaktereket idézi meg, akik a nyüzsgő város utcáin sietnek céljuk felé. A nők között ott vannak a felső tízezer lendületes, energikus tagjai, a ragyogó és kifinomult stílusú VIP-ek, a nőies és elegáns hölgyek, valamint az érzéki magabiztos csábítók is.

A New-yorki férfi energikus, intelligens és stílusos; vagy merész, aki tudja, mit akar és azt hogyan szerezheti meg, vagy lehet férfias, érzékien csábító. Minden személyiséghez illik valamelyik kapszula!

212 VIP NEW YORK PILLS

New York kiemelten exkluzív, a városi elit által látogatott partijainak illata, amelyet a város legtehetségesebb kreatív alkotó személyiségei ihlették. Nőies és hosszan tartó, kihangsúlyozza a személyiséget és egyediséget. Az illat egzotikus, keserű narancs és a szenvedélygyümölcs fejjegyei jól harmonizálnak az energikus, mégis egyben nőies gardéniával és rummal. Az alapjegyek az érzéki benzoin és a vanília.

212 VIP ROSE NEW YORK PILLS

A kifinomult ízlésű és elbűvölő VIP-k választása. Ez a kapszula csábítást és érzelmeket csempész a New yorki elit exkluzív világába. A rosé pezsgő energikus jegye kellemesen elegyedik a finom barackvirág illatával és az elegáns tamarindusz fás akkorddal együtt felejthetetlen illatkompozíció születik, amely a magabiztos fellépést ünnepli.

212 VIP MEN NEW YORK PILLS

A legmerészebb férfiak számára fenntartott VIP kapszula nem törődik a szabályokkal. Ez a csábító elixír nagy népszerűségnek örvend egyedülállóan üde fejjegyeinek, a citruskaviárnak és a fagyos mentának köszönhetően. A fűszeres gyömbér és a fagyos vodka a trópusi királyfával és ámbrás-pézsmás jegyekkel keveredik. Ezt az illatot a titokzatos és izgalmas New yorki éjszakák hangulata ihlette.

212 NYC NEW YORK PILLS

A 212 illatkollekció elsőként megjelent tagja Manhattan szerelmi kalandjainak esszenciáját zárja kapszulába. Érzékiség, szenvedély, és siker egyesül ebben a nőies és elegáns illatban. Virágok szirmaiból és szárából nyert fejjegyek, a gardénia, bazsarózsa jól elegyedik a szantál és fehér pézsma modern akkordjaival, és a végeredmény egy kifejezetten városi parfüm.

212 NYC MEN NEW YORK PILLS

A 212 férfi illatok legikonikusabb tagja a NYC Men a világ dolgaiban jártas ifjaknak készült, akiknek testében érett lélek lakozik. Dinamikus és férfias illat magabiztos városi férfiaknak. Az illat a különféle jegyek kontrasztjára épül: a fejjegyek – a citrus levelek és vágott fű – energikus zöld üdeséget csempésznek az illatba; a szívjegy meghatározó elemei a zöld bors és a gardénia; a férfiasságot és érzéki melegséget pedig az alapjegyek, a szantál és a fehér pézsma garantálják.

A különleges kiadású 212 kapszulák kizárólag a Müller üzleteiben vásárolhatóak meg. Forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Termékskála és árak:

212 New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP ROSÉ New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 MEN New York Pills 20ml – 11.500Ft
212 VIP MEN New York Pills 20ml – 11.500Ft

 

 

Kapcsolódó bejegyzések