Post Image

ILCSI 7 NÖVÉNY EREJÉT VETI BE A FOLTOK ELLEN!

Rúzs & Más / 2016-09-08

A pigmentzavar okozta bőrproblémák manapság szinte mindenkinél előfordulnak: nem csupán a napos évszakokban, de a terhesség és a szoptatás ideje alatt is, illetve érett bőr esetén alapból is. Ezeket a zavaró és valódio életkorunkhoz éveket hozzáadó festékképzési rendellenességeket orvosolják az Ilcsi folthalványító termékek.
A bennük található medveszőlő kivonat – melynek fő hatóanyaga az arbutin- a melanin képződését gátolja, ezáltal megakadályozza az újabb foltok kialakulását. Az Ilcsi Halványító szérum számos növényi hatóanyagának köszönheti folthalványító hatását.

Ilcsi pigmentfolt halványító szérum

Mindkét fajta pigment rendellenességre – öregségi pigment, májfolt – megoldást nyújt. A különféle növényeknek köszönhetően vitaminokkal tölti fel és regenerálja a bőrfelszínt.
Éjszaka használandó, rendszeres használattal látványos eredményt érhetünk el. Növényi hatóanyagai: kövirózsa, petrezselyem, torma, citrom, medveszőlő, ricinus, uborka. Bőrtípus: májfoltos, szeplős bőrre, öregségi pigmentekre.

Ilcsi pigmentfolt halványító krém

Az Ilcsi termékek nem tartalmaznak parabént, paraffin olajat, vazelint, szintetikus glicerint, színezőanyagot, és etixilált emulgeátort.
Az Ilcsi Szépítő Füvek elkötelezett az állatkísérletekkel szemben.

Ilcsi Halványító szérum: 5090Ft/35 ml
Ilcsi Halványító krém: 3590/50ml

Kapcsolódó bejegyzések