Post Image

ÍGY SEGÍTIK TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK LILU MINDENNAPJAIT

Rúzs & Más / 2019-12-16

Lilu lenmagolajjal küzd a striák ellen, Nagy Réka kegyetlen recepttel izzasztja barátait. Többek között ezekről is szó esett a Természetes gyógymódok című könyv bemutatóján. A több mint 800 gyógymódot, receptet és tippeket tartalmazó kiadvány már elérhető a könyvesboltokban és a Rossmann üzleteiben.

Bár új reneszánszát éli a természetes alapanyagok használata, a többségnek még mindig távolinak tűnik az illóolajok és gyógynövények világa – pedig gyakran nem kellene messzebb menni például a szilvánál, csalánnál vagy rozmaringnál. Mivel a mai pörgős és modern világban eltávolodtunk a természetes környezetünkből, időt kell szánnunk arra, hogy ezeket újra felfedezzük.

rossmann, természetes gyógymódok, természetes, gyógynövény, lilu, nagy réka, receptek, recept, egészség, rúzs és más

„Én ebben az eszmében nevelkedtem. Mai napig, ha felhívom apukámat, hogy megfáztam, egyből sorolja, hogy milyen gyógynövényeket igyak” – mesélte a műsorvezető és táplálkozási tanácsadó Nagy Réka a Rossmann által támogatott kerekasztal-beszélgetésen. „Azóta nekem is van már egy kegyetlen levesem, amit a barátaimmal etetek, ha megfáznak. Nem is szoktam gyógyszert szedni, inkább mindennap fogyasztok gyömbért és chilit, kurkumát stb. Hiszek a fűszerek, gyógynövények jótékonyhatásában. Ezeket tudatosan, napi szinten kell beépíteni az étrendünkbe.”

rossmann, természetes gyógymódok, természetes, gyógynövény, lilu, nagy réka, receptek, recept, egészség, rúzs és más

Lilu, a Rossmann nagykövete szintén igyekszik hatni a családjára, de egyelőre kevesebb sikerekkel. „Próbálok a kisebb ellenállás felé menni és rengeteg „anya féle” teát iszunk. Ez lehet éppen csalán vagy hársfa, sok mézzel és citrommal még a nagy fiamon is átmegy.” A műsorvezető szerint a természetesség egyfajta új generációs gondolkodást kíván és fontos, hogy köznyelven is érthető tudást kapjanak az emberek arról, hogy a konyhánkban vagy a kertünkben megtalálható alapdolgokból mi mindent hozhatnak ki.

„Nagymamám hagymateáját a mai napig issza mindenki a családban, ha megbetegszik. Nálam az igazi joker pedig a citromfű – minden este lefőzök egy nagy adag citromfű teát, a napot pedig fehér teával kezdem, mert nekem jobban bevált, mint a kávé.”

rossmann, természetes gyógymódok, természetes, gyógynövény, lilu, nagy réka, receptek, recept, egészség, rúzs és más

Várandósság alatt a nők jobban ügyelnek arra, hogy mindenből a természetesebb megoldásokat találják meg és nem volt ez máshogy Liluval sem, amikor kismama volt. „Kikupált az a kilenc hónap. A gyógyszeres doboz felé se néztem és mindennek megtaláltam az alternatív megoldását, amiknek nagy részét azóta se hagytam el” – mesélte a műsorvezető. „Ennyi idő alatt végig nézi azt az ember, hogy tényleg működik és az eredmény magáért beszél. A lenmagolajat pedig csak ajánlani tudom a striák megelőzésére.”

A Természetes gyógymódok hasznos segítséget nyújt a mindennapokban! Már kapható a könyvesboltokban és több mint 210 Rossmann Magyarország üzletben országszerte.

ÍGY SEGÍTIK TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOK LILU MINDENNAPJAIT
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések