Post Image

ÍGY NÖVESZTEM GYORSAN A HAJAMAT A KARANTÉBAN

Rúzs & Más / 2020-05-08

A karantén alatt a hajunk kap egy kis „kimenőt”: nem sütjük és vasaljuk, nem csavarjuk és nem is festjük olyan gyakran, mint ahogy azt máskor tennénk. Már ettől is egészségesebbé, fényesebbé válnak a tincseink. Egy kis plusz odafigyeléssel azonban ennél sokkal többet tehetünk a hajunkért, hogy mire „kiszabadulunk”, valóban hajkorona legyen a fejünkön! Amellett, hogy hetente használok hajpakolást (és tényleg rajta hagyom az előírt hatóideig!) valamint a frissen mosott hajamat  jó időben hagyom a szabad levegőn magától megszáradni, belülről is táplálom a hajszálaimat. Mégpedig egy varázserejű koktéllal, a Kristen Hair hajvitaminnal.

kristen hair, hajvitamin, hajnövesztés, karantén, all in one, kristen, hajápolás, haj, rúzs és más

Úgy nő, mint a gomba!

A Kristen Hair All in One hajvitamin összetételében pontosan azok a vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok hatnak együtt, amelyekre a hajunknak a legnagyobb szüksége van és amelyekhez a legtöbb esetben a táplálékainkból nem jutnak hozzá, bármennyi egészségesen is igyekszünk táplálkozni. Éppen ezért a Kristen Hair hajvitamin:
– csökkenti vagy akár teljesen megszünteti a hajhullást
– 20 szinergikusan ható összetevője által 2-3-szor gyorsabb hajnövekedést eredményez
– dúsabb lesz a haj, mivel segíti a babahajszálak növekedését
– pozitív „mellékhatásként” a körmök is erősödnek és a bőrünk is szebb lesz tőle

A 2 kis rózsaszín kapszula mára teljesen hozzátartozik a reggeleimhez, a reggeli után szoktam bevenni őket. Még csak két hónapja szedem a vitamint, de a hajam nemcsak hosszabb, de selymesebb tapintású, dúsabb és fényesebb is lett.

kristen hair, hajvitamin, hajnövesztés, karantén, all in one, kristen, hajápolás, haj, rúzs és más

Ütős összetétel

A Kristen Hair All in One hajvitaminba minden olyan összetevőt megtalálunk, amelyek bizonyítottan támogatják a haj egészségét: A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat, biotint, folsavat, vasat és cinket, emellett szilíciumban gazdag bambusz kivonatot, aranyköles kivonatot, L-ciszteint, L-metionint és MSM összetevőket. Ami pedig minderre felteszi a koronát, az a BioPerine – egy borsból származó hatóanyag, amely 30%-kal fokozza a vitaminok és más összetevők felszívódását!

Biztosan hat?

Igen! Nem csak azért merem állítani, mert én már kipróbáltam, hanem azért is, mert a cég pénzvisszafizetési garanciát vállal. Akinek nem használ a 3 hónapos kúra, annak visszafizetik az árát. Elég meggyőző, nem igaz?

Kapcsolódó bejegyzések