Post Image

ÍGY KÉSZÍTHETED EL A TIKTOK ÚJ SMINKTRENDJÉT – STRAWBERRY MILKSHAKE

Rúzs & Más / 2024-06-03

Idén nyáron nem csak kertünkben, de sminktáskánkban is eluralkodik az eperszezon. A legújabb TikTok sminktrend, a strawberry milkshake az érett és lédús eper ínycsiklandó színeivel komponál, így varázsolva üde pírt, friss és csillogó megjelenést számunkra. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője lépésről lépésre mutatja be nekünk, hogyan készíthetjük el egyszerűen magunknak is napjaink legmenőbb sminkjét, amely akár a hétköznapokon, akár egy nyáresti buliban is megállja a helyét.

„A strawberry milkshake sminktrend igazi felüdülés a téli és kora tavaszi időszakra jellemző sötétebb tónusú trendek után. Frissesség, lágy piros pozsgás árnyalatok és fényes, csillogó finishek jellemzik, amelyet elsősorban krémes állagú, könnyű textúrájú formulák használatával érhetünk el. Mindenkinek jól áll, mindenkit fiatalít és mindenkinek természetes és élettel teli megjelenést biztosít, ezért is imádom” – mesélte Károlyfi Edit.

Arcsminkünk elkészítését kezdjük egy könnyed állagú, mégis intenzíven hidratáló primerrel, amely védőrétegként zárja bőrünkbe a nedvességet, így képezve tartósan üde és sima bőrfelszínt sminkelés előtt. Az AVON szakértője ehhez, az Avon Magix hidratáló primert ajánlja, amely frissíti és üde fényűvé varázsolja bőrünket.

eperturmix, strawberry milkshake, hailey bieber, tiktok trend, avon, karolyfi edit, smink, lepesrol lepesre, ruzs es mas, eper

Ezután használjunk egy könnyed, hidratáló alapozót, amely természetes fényű hatást eredményez bőrünkön. A 22 különböző árnyalatban elérhető Avon Make Up + Care szérum hatású alapozó tökéletes választás lehet, hiszen amellett, hogy szépen egységesíti bőrképünket, 82%-ban transzformatív bőrápoló összetevőket, C-vitamint, E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz, hosszan tartó hidratálást ígér és SFP30-al erősíti fényvédőnk UV sugarak elleni védekezését is. Ha alapozónkat ecset helyett kezünkkel oszlatjuk el bőrünkön, még fényesebb, még természetesebben ragyogó hatást érhetünk el.

eperturmix, strawberry milkshake, hailey bieber, tiktok trend, avon, karolyfi edit, smink, lepesrol lepesre, ruzs es mas, eper

Eperturmixot idéző arcsminkünk elkészítésének legfontosabb eleme a pirosítónk. Vegyük kézbe kedvenc krémes állagú pirosítónkat és ujjbegyeink segítségével kezdjük el felvinni orcánkra, orrunkra és halántékunkra is, mintha csak a nap sütötte volna meg arcunkat, ahogyan egy érett epret is melenget sugaraival. Az Avon Cream Blush pirosító Warm Fluss árnyalata ehhez kiváló választás lehet, hiszen könnyen eldolgozható és építhető krémes formulája és üde színe tökéletes fényt csempész orcánkra.

eperturmix, strawberry milkshake, hailey bieber, tiktok trend, avon, karolyfi edit, smink, lepesrol lepesre, ruzs es mas, eper

Pirosítás után vigyünk fel némi highlighter is arccsontunkra, orrunkra és ajkunk fölé, így fokozva még inkább bőrünk üde csillogását. Ezután pedig következik sminkünk legkülönlegesebb része, az eper magjait idéző szeplők megrajzolása. Egy barna szemceruza segítségével elszórva rajzoljunk néhány szeplőt idéző foltot orcánkra és orrnyergünkre, majd ujjbegyünk segítségével tapogassuk bele bőrünkbe, halványítsuk el, hogy még természetesebb hatást eredményezzenek.

eperturmix, strawberry milkshake, hailey bieber, tiktok trend, avon, karolyfi edit, smink, lepesrol lepesre, ruzs es mas, eper

Szemsminkünk elkészítéséhez nagyrészt arcsminkünkhöz is használt termékeinkre lesz szükségünk. Első lépésként korrektorral világosítsuk szemhéjunkat és a szem alatti területeket, így lágyítva tekintetünket. Ezt követően tapogassunk egy kevés krémes pirosítót és highlightert szemhéjunkra is, így hozva összhangba arcsminkünk lágy, mégis frissítően epres hangulatával.

Az alap elkészítése után ismét vegyük kézbe barna szemceruzánkat és húzzunk egy vékony vonalat felső szemhéjunkra, amelyet enyhén satírozzunk el és dolgozzunk össze a korábban felvitt termékekkel. Az AVON Szakértőjének kedvence az Avon Power Stay zselés szemceruza Chocolate Brown árnyalata, amely száradás előtt könnyen satírozható, azonban utána elkenődés és fakulásmentes tartást biztosít akár 24 órán át.

Ajkunk árnyalásához használjunk egy érett eperre emlékeztető krémes rúzst, amelyet ujjbegyeinkkel tapogassunk bele bőrünkbe úgy, hogy ajkunk széle felé világosodjon. Ezt követően egy színtelen szájfénnyel is fessük ki ajkunkat, így igazán dús hatást érhetünk el. Az AVON szakértője ehhez az Avon Hydramatic Shine ajakrúzs Carmine és az Avon Nourishing Shine szájfény Crystal Clear árnyalatának kombinációját javasolja. A ragyogó ajakrúzs 50%-ban transzformatív, bőrápoló összetevőkkel, tükörfényű ragyogással és SPF20 védelemmel színezi, hidratálja és védi, míg a szájfény optikailag dúsítja ajkunkat.

Ezek után már csak egy kis szemöldökigazításra és szempillaspirálra lesz szükségünk ahhoz, hogy napjaink legmenőbb sminkjében tündökölhessünk. Lépjünk Hailey Bieber nyomdokaiba és viseljük magunkon egy napérlelte lédús eperből készített lágyan csillogó shake könnyed árnyalatait.

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:
• Avon Magix hidratáló primer 2499 Ft
• Avon Make Up + Care szérum hatású alapozó 2899 Ft
• Avon Cream Blush pirosító Warm Flush 2699 Ft
• Avon Power Stay zselés szemceruza Chocolate Brown 1799 Ft
• Avon Glimmerstick szájkontúrceruza Berry Nice 1299 Ft
• Avon Hydramatic Shine ragyogó ajakrúzs Carmine 3299 Ft
• Avon Nourishing Shine szájfény Crystal Clear 1599 Ft

Kapcsolódó bejegyzések