Post Image

ÍGY “JANUÁROSÍTHATOD” A HÁLÓSZOBÁD!

Rúzs & Más / 2022-01-07

Elérkezett a január, ami egy igazán mostoha hónap az ünnepektől csillogó december után! Egy kis trükközéssel azonban igazán kellemessé, hívogatóan bekuckózóssá tehetjük ezt az időszakot. A tél elmaradhatatlan kiegészítői a dekoratív takarók, pihepuha szőrmék és a meleg, mikroplüss ágyneműk.

bonami, enterior, dekoralas, lakas, textil, lakastextil, dekoracio, butorbolt, ruzs es mas, lakberendezes

Így készítsd fel a hálószobád a január-februári hangulatos estékre!

Ágyunk egész évben a pihenés és feltöltődés helye, a hideg téli estéken azonban még jobban vágyunk belehuppanni. A meleg paplan, a sok párna, a puha takarók és szőrmék igazi bekuckózós élményt adnak. Meríts inspirációt a Bonami szekértőinek tippjeivel, és készítsd fel
az ágyad a tél leghidegebb hónapjaira!

1. Válassz stílusos ágyneműhuzatot!

bonami, enterior, dekoralas, lakas, textil, lakastextil, dekoracio, butorbolt, ruzs es mas, lakberendezes

Az év leghidegebb időszakában sem kell lemondanod a szürke és a fehér árnyalatok tisztaságáról. Bár önmagunkban hűvösnek tűnnek, jó alapot nyújtanak bordó, zöld vagy barna kiegészítőkkel kombinálva.

2. Kombináld a párnahuzatokat!

bonami, enterior, dekoralas, lakas, textil, lakastextil, dekoracio, butorbolt, ruzs es mas, lakberendezes, bonami

A téli hálószoba biztos receptje: bársony, vastagabb kordbársony és ami a legfontosabb – szőrös plédek és szőrme minden mennyiségben! A puha prémes párnákhoz olyan jó odabújni! Ne félj a különböző textúrák kombinálásától, csak arra figyelj, hogy a színek passzoljanak egymáshoz!

3. Szerezz be egy kötött takarót!

bonami, enterior, dekoralas, lakas, textil, lakastextil, dekoracio, butorbolt, ruzs es mas, lakberendezes

A kötött textíliák szezonja abszolút télen van. És ezúttal ne csak a pulóveredre gondolj! Egy meleg, kötött takaró, kellemes színben és mintával a hálószoba stílusos dísze lehet! És olyan jól felmelegít, hogy a legvadabb mínuszok sem számítanak!

4. Aludj tollpaplanban!

A télnek esélye sem lesz, ha felfegyverkezel egy szuper takaróval. Figyelj a szálsűrűségre: a legmelegebb darabok általában 400 g/m² sűrűséggel büszkélkedhetnek. Egy valódi tollal töltött paplannal nem nyúlsz mellé, de a gyapjúból készült darabok is csodásak. Ha allergiás vagy, érdemes a mesterséges szálakból készültek közül válogatni.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért látogass el a Bonami.hu oldalára vagy nézz körül személyesen első magyarországi üzletükben, a budapesti Aréna Mallban!

Kapcsolódó bejegyzések