Post Image

ÍGY HOZHATOD KI KRÉMEIDBŐL A MAXIMUMOT!

Rúzs & Más / 2022-04-18

Nagy gonddal válogatod össze a bőrödnek legjobb krémeket, szérumokat, nem kevés pénzt hagyva a drogériákban, parfümériákban – de vajon elgondolkodtál már azon, hogy mennyi szérum és hidratáló krém jut ténylegesen a bőrödbe egy használat alatt? Sajnos a termékek közel sem szívódnak fel 100%-ban, de vannak egyszerű módszerek, amivel elősegíthetjük a felszívódás hatékonyágát. A svéd FOREO összegyűjtött néhány igazán hasznos tippet, amivel a kedvenc krémeid ránctalanító, tápláló, simító, vagy épp hidratáló tulajdonságait a maximális fokozatra pörgetheted!

Arctisztítás alaposan
Ez az első, és legfontosabb lépése minden bőrápolási rutinnak – ha ugyanis nem tisztítjuk meg alaposan a bőrt, az arcápolók nem tudnak alaposan felszívódni.
Használj a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket, az olajat és a sminkmaradványokat. Gondolj úgy a bőrödre, mint egy patyolattiszta vászonra. Ez legyen az alap, amire dolgozol, akár krémekről, akár sminkelésről van szó. Egy minőségi arctisztító készülék nagy segítségedre lehet ebben: egyetlen perc alatt rendkívül hatékonyan távolítja el a bőr mélyebb rétegeiből is a szennyeződéseket, így elősegítve a hidratálók bejutását.

foreo, luna mini 3, okos készülék, arctisztító, arctisztítás, sziliikon, szonikus, rúzs és más

Melegítsd fel!
A sejtek közötti nagyobb tér nagyobb a felszívódási felületet is jelent, ahol bőrápoló termékek bejuthatnak. Ha a bőröd meleg, akkor az összetevők gyorsabban aktivizálódnak és lépnek kölcsönhatásba a sejtekkel. Az extra hőért viszont nem kell a szomszédba menned, az UFO 2 okos arcmaszkja a melegítő funkciójával pillanat alatt a segítségedre lesz. Az eszköz T-Sonic pulzálása, és LED fényterápiás funkciója tovább erősíti kedvenc szérumod, géled, hidratálód hatását. Ne feledd, az extra meleg minden arcápoló-kezelés hatékonyságát növelheti!

szépségtrend, 2019 trend, szépségápolás, rúzs és más

Engedd be a gőzt!
Az arc gőzölése nagyszerű módja a bőr felpuhításának, a hőtől kitágult pórusokon keresztül pedig sokkal mélyebbre jutnak a hatóanyagok. Nyilvánvaló, hogy nem fogsz minden egyes arckrémezés előtt gőzölni, de heti 1-2 alkalom is segít abban, hogy a pórusaid tiszták maradjanak. Így a szérumok, hidratálók nagyobb eséllyel hatolnak a bőröd mélyebb rétegeibe.

A masszázs csodákra képes
Egy gyors arcmasszázs is rengeteget számít: akár kézzel, akár arcmasszírozó készülékkel, de az arcbőröd masszírozása legyen a mindennapjaid része a feszesebb és fiatalosabb bőrért. Plusz, ez a legegyszerűbb trükkök egyike, amivel stimulálhatod a kollagén termelést, csökkentheted a szem alatti puffadást és elősegítheted a bőrápoló termékek mélyebbre hatolását.

elektronikus, okoskészülék, arcápolási, eszköz, készülék, bőrfiatalító, applikáció, rúzs és más, foreo, iris

Kapcsolódó bejegyzések