Post Image

CSILLÁMLÓ IBOLYASZÍNBE ÖLTÖZÖTT DAISY

Rúzs & Más / 2018-03-06

Vibráló ibolyaszínbe öltöztetve, szikrázó arannyal díszítve, a végtelen nyár hangulatát árasztja Marc Jacobs legújabb Daisy variánsa. 

A Daisy Twinkle Edition ragyogó, új interpretációja a klasszikus Daisy illatnak, melyet a csillámló oázis ihletett, ahol a nap vakítóan ragyog és a víz káprázatosan csillog. A ragyogó illat a soha véget nem érő nyár varázslatába röpíti a Daisy rajongókat, ahol végtelen kék ég, fodrozódó víz és simogató napsütés várja őket.

Mark Jacobs egyedi rétegezés- és színhasználata, valamint a csillogás iránt érzett szeretete inspirálta az új üveget, melyet halvány lila árnyalatban álmodtak újra, ami így divattal ruházta fel az illatot. Az üveg magán viseli az arany érintését, amely a vég nélküli nyár érzetét kelti, ahol a napfény mindent ragyogóvá tesz.

A daisy twinkle kupakot lila, sárga és csillogó arany színű virágok díszítik.

Az üveghez illően, a doboz matt halványlila színben készült, melyet csillogó lila százszorszép füzér díszít. A dobozt meghintették arany színű virágokkal, melyek szépen csillognak, ragyognak a napfényben. Az üveget Marc Jacobs a Cotyval együttműködve tervezte.

Marc Jacobs Daisy Twinkle rúzs és más

Az illat

A Daisy Twinkle parfüm vibráló lila csavart ad az emblematikus Daisyhez, felelevenítve a napsugarak, a csillogó víz látványát és a friss virágok illatát.

Áradó virágos és gyümölcsös illatjegyek jellemzik a Daisy Marc Jacobs Twinkle Edition-t, mely erdei gyümölcsökkel kevert ibolyalevél illat impulzussorozattal indít. Élénk és krémes fehér fa alap adja a meleg és érzéki alapillatot.

Fejillat: erdei gyümölcsök
Szívjegy: ibolya
Alapillat: fehér fa

Illatház: Firmenich, parfümőr: Alberto Morillas

A reklám

A reklámot Raymond Meier készítette, amelyben a daisy marc jacobs twinkle edition parfüm csillogó víz öleli körül a szikrázó napsütésben, miközben a vízen különböző lila árnyalatú százszorszépek úsznak. A kampány a szezonális kiadás csillogó hangulatát ragadja meg.

Marc Jacobs Daisy Twinkle rúzs és más

Marc Jacobs / Daisy Twinkle summer limited edition 2018 edt 50ml – 22.990 Ft
Megvásárolható: a Müller parfümériákban

Kapcsolódó bejegyzések