Post Image

HŰSÍTŐ SZORBET A LES BELLES ILLATOK NYELVÉN

Rúzs & Más / 2019-04-23

Ki az, aki már várja a nyári vakációt, amikor a medence partján egy gyümölcsszorbettel hűsíti le a naptól felforrósodott testét? Mi lenne, ha a Les Belles illatok hűsítő desszerttekké változnának egy limitált kiadás erejéig? Várjuk hát, hogy beköszöntsön a jó idő, mert idén Nina, Luna és Bella hűsítő változatban jelennek meg.
A Nina Ricci újdonsága a Les Sorbets of Nina Ricci: három gazdagon illatozó virágos illat, amelyekbe a jégkásához hasonlóan az érzékeket csábító ellenállhatatlan aromákat, akkordokat csempésztek.

Eggyé olvadni a tiltott gyümölccsel

A Belles de Nina ikonikus illatüvegei most különlegesebbek, mint valaha, hiszen az almákba már belekóstolt valaki. Végre megízlelhetjük a tiltott gyümölcsöt! Az üveg matt felületet kapott, hogy jeges érzetet keltsen. Az illatüvegek pasztell árnyalatú óriási szorbet gombócok: Nina málnarózsaszín, Luna jégkék, Bella pisztáciazöld
színben pompázik. A levelek és a kupak arany színben ragyognak. A limitált kiadásban megjelenő illatok dobozai is egyediek, elegáns csíkozással. Elénk varázsolják a nyári idillt, amikor lenge blúzban pici pohárban tornyosuló hűsítő fagylalttal keresünk enyhülést a nagy melegben.

A kollekció

Les Sorbets de Nina – Ultra-hűvös pralinék, meglepően jeges élvezetek

Nina Ricci, Les Sorbets, Les Sorbet, Nina, Bella, Luna, Les Belles, illat, parfüm, limitált sörbetm rúzs és más

Az eredeti Nina illat egyik meghatározó ismertetőjegye a merész illatvilágú, fenségesen finom karamell. Ez a kényeztető alapjegy az Olivier Cresp nevével fémjelzett új verzióban is megtalálható az ellenállhatatlan praliné akkordnak köszönhetően. Azonban az illatkompozíció semmit sem veszít átható frissességéből ezzel az elbűvölő és elegáns akkorddal. Az első fújásnál valódi meglepetés megtapasztalni a citrom, satsuma és málna savanykás elevenségét, üdítő frissességét. Kirobbanóan energikus elixír, amelyet finoman kiegészít a gardénia és a jázmin gyengéd harmóniája.

Les Sorbets de Luna – Körtés jégkása

Nina Ricci, Les Sorbets, Les Sorbet, Nina, Bella, Luna, Les Belles, illat, parfüm, limitált sörbetm rúzs és más

Képzeld el a friss gyümölcsök és egy virágcsokor fúzióját… Fabrice Pellegrin kreációjának szívjegyét a bergamott héj és a zamatos nasi (japán) körte illatvilága határozza meg, amely jázminnal, magnóliával és bazsarózsával elegyedve harmatcseppben fürdő virágos kompozíciót eredményez. De mi lesz a finomsággal, gyengédséggel? Jöjjön egy csipetnyi szinte tejfehér cédrus leheletnyi pézsmával…

Les Sorbets de Bella – Frappé koktél

Pezsgő hatású hűtött gyümölcsnektár. Sonia Constant parfümőr ínycsiklandó és hűsítően frissítő gyümölcskoktélt álmodott meg zöld mandarinnal, grapefruittal, rebarbarával és gránátalmával. Kellemes borzongás, egy kis rózsazselével és energikus, vibráló fás jegyekkel. De ne feledkezzünk el az ibolyáról és a shiso-ról sem, zöld illatuk természetes hatást kölcsönöz az illatnak.

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft., elérhető: 2019. áprilistól
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban
Nina Ricci Les Sorbet de Nina Eau de Toilette 50 ml – 22.500 Ft
Nina Ricci Les Sorbet de Nina Eau de Toilette 80 ml – 27.000 Ft
Nina Ricci Les Sorbet de Luna Eau de Toilette 50 ml – 22.500 Ft
Nina Ricci Les Sorbet de Luna Eau de Toilette 80 ml – 27.000 Ft
Nina Ricci Les Sorbet de Bella Eau de Toilette 50 ml – 22.500 Ft
Nina Ricci Les Sorbet de Bella Eau de Toilette 80 ml – 27.000 Ft

Kapcsolódó bejegyzések