Post Image

HÍMZETT VIRÁGOK TRENDJE ÉS AZ ANSWEAR ŐSZI KAMPÁNYA

Rúzs & Más / 2017-10-30

A legújabb őszi trend a folklór gyökereihez, az ünnepi népviseletek világához nyúl vissza. A gazdagon dekorált, színes, pántlikás, virághímzésekben tobzódó ruhadarabokban már őseink is „divatoztak”, hiszen minden tájegységnek megvolt a maga szépséges hímzett virág motívuma. A matyó és a kalocsai kézi hímzés világhírnévre tett szert s ma már vagyonokat fizetnek egy-egy szépen hímzett terítőért, rokolyáért.
Idén ezek lesznek a legfeltűnőbb, leglátványosabb divat motívumok, melyeket korosztálytól függetlenül bárki viselhet.  Az Answear webáruház kínálatában nagyon sok trendi, hímzett szépség található – a blúztól kezdve, a táskán keresztül egészen a sapkáig.

Answear hímzett trend - answear.hu

A dekoratív hímzések bármelyik rudadarabot feldobják, még a csizma is kaphat egy kis rózsás díszt. Érdemes odafigyelnünk arra, hogy ne vigyük túlzásba ezt a trendet, cés a hímzett darabokat egyszínűekkel, egyszerű fazonokkal kombináljuk.

Answear hímzett trend - answear.hu

Miközben újabbnál-újabb ruhadarabokkal bővül a kínálat, elindult a We are the Answear, az Answear.hu videós kampánya. Összesen több mint 1,3 millió vásárlóval, különleges újdonságokkal és választékkal az őszi-téli szezonra, több mint 30 új márkával és 10 000 új termékkel jelenik meg a WeAreTheAnswear az online világban és közösségi médiában.
A nemzetközi kampány Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Magyarországon, Ukrajnában és Szlovákiában azonos időben fut. Az Answear online áruház eddig hat főbb piacon indult el és az egyik legnépszerűbb webshop a divat szektorban Közép- és Kelet-Európában.

A We Are The Answear! kampány kreatív koncepciója szerint két érték határozza meg az Answeart: a divat, divatosság igazi megtapasztalása és kiemelt figyelem a styling területén. A videóban látható szereplők az Answear termékeiben egyedi megoldásokra lelnek váratlan helyzetekben is:


Az őszi-téli kampányban több mint 30 új márka mutatkozik be az Answear.hu-n, ahol a vásárlók számára már most is elérhetőek olyan márkák mint a The North Face, Pierre Balmain, SH by Silvian Heach, SIMPLE, DKNY, Heidi Klum Intimates vagy a HUNTER.

Kapcsolódó bejegyzések