HIDRATÁLD A BŐRÖD ARTÉZI VÍZZEL ÉS HIALURONSAVVAL

Rúzs & Más / 2021-02-22

A hidratálás minden bőrtípus elsődleges igénye. A bőrben jelentkező minimális vízhiány is késleltetheti a sejtek megújulási folyamatait, gyengítheti a bőr védelmi funkcióját. A víz megkötéséért a bőrben a hialuronsav felel, amely egyúttal erősíti és kiváló kondícióban tartja bőrünket. A hialuronsavat tartalmazó kozmetikumok mélyen hidratálják a bőrt, lassítják a bőröregedést és segítenek visszanyerni a bőr rugalmasságát.

-A Dermedic Hydrain3 Hialuro termékek egyik lényeges összetevője a Dermedic termálvíz, mely egy közép-európai, 2.100 méter mélyről származó, a becslések szerint 27.000 éves, ásványi anyagokban dús artézi víz.

-A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.

– A hidratáló termékek kulcsösszetevője az  AQUALARE komplex, a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett és szabadalmaztatott kettős hatású hidratáló hatóanyag koktél kétféle hialuronsav egyedi kombinációjával, mely azonnali mély, intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek.

dermedic, dermokozmetikum, hydrain3, hialuro, hialuronsav, termálvíz, arcápolás, hidratálás, rúzs és más, bőrápolás, patikai, gyógyszertári

Mit tartalmaz a DERMEDIC termálvíz?

Kálcium: A test valamennyi biokémiai folyamatában szerepe van. Befolyásolja a granulosum réteg megkülönböztetését. A lipid szintézisben is részt vesz, így hozzájárul a bőr védelmi funkciójához. A kálcium segít megőrizni a bőr optimális hidratációját és feszességét. Támogatja a keratinocit kohéziót, revitalizál és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
Szelén: Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik és erősíti a hajszálereket. Erős antioxidáns, felgyorsítja a sejt regenerációt. Nyugtatja a bőr irritációt és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. A szelén ezen felül a faggyú kiválasztást is szabályozza.
Szilikon: Részt vesz a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézisében, így javítja az epidermális rugalmasságot és hajlékonyságot. A szilikon hidratál, tisztít, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, javítja a sebgyógyulást és erősíti a hajszálérfalakat.
Nátrium: Segít megőrizni az optimális hidratációs szintet. Javítja a bőr véráramlását és biztosítja a tápanyag szállítását. A nátrium támogatja a védelmi funkciót és lehetővé teszi egyéb hatóanyagok ozmotikus felszívódását. A nátrium hiánya ráncok kialakulásához vezet.
Magnézium: Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír és véd a szabadgyökök negatív hatása ellen.
Vas: Nélkülözhetetlen szerepe van a sejtek és szövetekhez történő oxigén szállításban.
Kálium: Hidratáltságot biztosít. Alapvető a test pH szintjének egyensúlyának fenntartásához.

Egy igazán könnyed, nem zsíros krémgél formula, mely alkalmazást követően akár 48 órán biztosít hidratálást a száraz bőrnek.

A DERMEDIC Hydrain3 Hyaluro termékcsalád: 

– Hosszú ideig biztosítja a bőr optimális hidratáltsági szintjét.
– Aqualare komplex-szel pótolja a bőr vízhiányát és csökkenti annak vízveszteségét. Az Aqualare komplex a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett és szabadalmaztatott kettős hatású összetevő, mely kétféle hialuronsav egyedi kombinációját tartalmazza és azonnali, mély, intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít.
– Ásványi anyagokkal és vitaminokkal erősíti és regenerálja a bőrt, melynek köszönhetően a bőr visszanyeri egészséges megjelenését.
– A hialuronsav védőgátat képez, így védi a bőrt a környezeti szennyeződésekkel és a szabadgyökökkel szemben.
– Dermedic termálvíz tartalma erősíti és nyugtatja a bőrt
– Könnyű formulák, melyek könnyen és gyorsan felszívódinak, így férfiak arcbőrének napi hidratálására is kiválóak.
– Tökéletes smink alapot adnak.
– minden termék HIPOALLERGÉN TERMÁLVÍZZEL. KLINIKAILAG TESZTELT.
– Használatuk érzékeny bőrre vagy aknéra hajlamos bőrre is javasolt.

A Dermedic dermokozmetikumai a fullcosmetix.hu webshopjában és a partner patikákban kaphatók!

dermedic, dermokozmetikum, hydrain3, hialuro, hialuronsav, termálvíz, arcápolás, hidratálás, rúzs és más, bőrápolás, patikai, gyógyszertári

A márka nagykövetének, Farkasházi Rékának is egyik kedvence a Hydrain3 Hialuro szérum

Kapcsolódó bejegyzések