Post Image

HIDRATÁLÁS A KÍVÜLRŐL ÉS BELÜLRŐL: NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

Rúzs & Más / 2021-03-31

Tudjuk, hogy a bőrápolásban alapvető fontosságú a hidratálás, mivel csupán a bőrben jelenlévő elegendő mennyiségű víz képes sima, üde és ragyogó megjelenést biztosítani. Éppen ezért a NIVEA új termékcsaláddal érkezik a piacra, amely képes megháromszorozni a hialuronsav előállítását a bőrben.

Miért fontos a hidratálás?
Sokan úgy gondolják, hogy a fiatalos megjelenést csakis öregedésgátló bőrápolással lehet elérni. Ez minden bizonnyal nagyon fontos, de ha a bőr kiszárad, akkor nagyon fiatalon is rosszul fog kinézni. Képzelj csak el egy almát! Amikor leszakítják a fáról, sima, fényes és lédús. De ha egy időre a fűtés közelében hagyod, elveszíti víztartalmát és hirtelen kiszárad, ráncos lesz, a héja fakóvá és csúnyává változik. Ehhez hasonlóan viselkedik a bőrünk is. A vízhiány szürkévé, fakóvá, érdessé és szárazzá teszi a bőrt, kortól függetlenül. Ezért fontos, hogy belülről elegendő mennyiségű vizet biztosítsunk, és egész évben minőségi ápolásban részesítsük bőrünket.

Tévhitek a hidratálásról
Nem igaz, hogy télen nem szabad hidratáló bőrápolót használni, mivel az “lefagyasztja” és károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, télen a víz nagyon könnyen práolog a bőrből. Okozhatják ezt a kedvezőtlen időjárási viszonyok, mint a fagy, a szél, a hó, de a meleg és a hideg környezet gyakori váltakozása is. Sérül a bőr hidrolipid gátja és ezáltal vizet veszít. Nyáron a napsugárzás, a medence vize és a sós víz van rá ilyen hatással, és az ördögi kör bezárul. Ezért gondolni kell a hidratálásra és pótolni kell a folyadékot bőrápolók segítségével is az év minden szakában.

Mire képes a hialuronsav?
A kozmetikumok ezen vízmegkötő összetevője évek óta nagy siker. A hialuronsav természetes formában megtalálható a bőrünkben és meg tudja tartani a bőr hidratáltságát, mert nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Hihetetlen, hogy egy gramm hialuronsav akár egy liter folyadékot is képes magába zárni! A kor előrehaladtával ugyanakkor csökken a bőr természetes hialuronsav-termelése, és ez a folyamat bizony, már 25 éves kor után elkezdődik. Ennek eredményeként, a bőr fokozatosan elveszíti teltségét, és kezdenek megjelenni a ráncok.

Nivea, hydra skin effect, hidratálás, hidratáló, hialuronsav, arcápolás, bőrápolás, feltölt, rúzs és más

Új megoldás!
A NIVEA bemutatja új, tiszta hialuronsavat tartalmazó Hydra Skin Effect termékcsaládját, amely nem csak intenzíven hidratálja a bőrt, hanem fokozza a bőr saját hialuronsav termelését. Akár háromszor több hialuronsavat is aktivál, mint amennyit a bőr egyedül képes előállítani. Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr természetes képességét saját hialuronsav előállítására.

A textúra, amely azonnal rabul ejt
Az új Hydra Skin Effect termékcsalád tagjai speciális, könnyű gélformulájukkal hidro-diszperzív technológiát alkalmaznak, a bőrre kenve “megolvadnak” és azonnal beszívódnak, mindenféle zsíros és elnehezedő érzés nélkül.

A HYDRA SKIN EFFECT termékcsalád tagjai

Szérum, azonnali hidratálás
Nivea Hydra Skin Effect Hidratáló Szérum
Már az első használat után energiát ad a bőrnek. Ezért ideális mentőöv például egy álmatlan éjszaka vagy egy hosszúra nyúlt, fárasztó munkanap után, amikor a bőr dehidratálttá válik. A szérum gondoskodik a simább bőrről, az akár 72 órás hidratációról és a ráncok kisimításáról. 2,5-szer több hialuronsavat tartalmaz, mint a Hydra Skin Effect termékcsalád többi tagja.
Ajánlott fogyasztói ára 100 ml, 5299 Ft

Nivea, hydra skin effect, hidratálás, hidratáló, hialuronsav, arcápolás, bőrápolás, feltölt, rúzs és más

Nappali bőrápolás
Nivea Hydra Skin Effect Frissítő Hidratáló Nappali Gél-krém
Akár 72 órán keresztül hidratálja a bőrt és a hialuronsavnak köszönhetően újraaktiválja a bőr sejtjeit, amelyek gondoskodnak a bőr a hialuronsav előállításáról. Ezenkívül könnyű gél állagú, melynek köszönhetően nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.
Ajánlott fogyasztói ára 50 ml, 3499 Ft

Éjszakai bőrápolás
Nivea Hydra Skin Effect Regeneráló Hidratáló Éjszakai Gél-krém
Töltsd fel a bőröd alvás közben és próbáld ki ezt a kellemes textúrájú éjszakai krémet, amely hialuronsavat tartalmaz és aktiválja a bőrsejteket. Ezáltal a bőr feszesebbé, teltebbé válik, és akár 72 órán keresztül is hidratált marad.
Ajánlott fogyasztói ára 50 ml, 3499 Ft

Speciális bőrápolás
Nivea Hydra Skin Effect Ampulla Kúra
S.O.S. mentőöv a rendkívül dehidratált bőrnek, amely intenzív ápolást igényel: a speciális ampullák tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely azonnal aktiválja a bőrsejteket. Megköti a vizet a bőr felsőbb rétegében és serkenti a sejtek saját hialuronsavtermelését, ennek köszönhetően egyensúlyban működik a bőrrel, mely ezáltal megtartja teltségét. Azon kívül, hogy a bőröd teltebb lesz, hidratálttá és kellemesen bársonyossá is válik.
Ajánlott fogyasztói ára 7 × 1 ml, 4499 Ft

Arctisztítás
Nivea Hydra Skin Effect Micellás Víz 400 ml, 2119 Ft
Nivea Hydra Skin Effect Micellás Arclemosó Gél 150 ml, 1999 Ft
Még akkor is, ha egy nehéz munkanap után már csak be akarsz dőlni az ágyba, ne felejtsd el eltávolítani a sminkedet. Éjszaka van ugyanis ideje a bőrünknek önmagára, ekkor regenerálódhat és nyerhet új erőt a következő napra. A Hydra Skin Effect arctisztító gél és micellás víz egy mozdulattal eltávolítják a sminket és az egyéb szennyeződéseket, és valóban mélyen megtisztítják a bőrt. Ezen felül tartalmaznak hialuronsavat, amely arctisztítás közben is intenzív hidratálást biztosít és így megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.

Nivea, hydra skin effect, hidratálás, hidratáló, hialuronsav, arcápolás, bőrápolás, feltölt, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések