Post Image

HELLÓ, RAGYOGÓ ARCSZÍN, MEGJÖTT A NIVEA LUMINOUS!

Rúzs & Más / 2021-10-07

Minden ősszel visszatérő téma a pigmentfolt halványítás, ami nem is csoda, ha figyelembe vesszük, hogy az egyik leggyakoribb bőrproblémáról van szó. Az élete során, valamelyik életszakaszban szinte mindenkinek dolga akad vele és bizony igencsak makacs és ragaszkodó bőrprobléma. A NIVEA most újdonságával hatékony megoldást ad a kezünkbe. Az új Cellular Luminous630® termékcsalád 10 év kutatás eredményeit összegzi!

Le a pigmentfoltokkal!

A hiperpigmentációt, a bőrön keletkező sötét elszíneződéseket a felhalmozódott melanin, vagyis a bőrünk színéért felelős pigment okozza. A barna foltok kialakulásának oka lehet genetikai hajlam, de a leggyakoribb ok a napsugarak és az UV-sugárzás bőrre gyakorolt hatása. A napsugárzásnak kitett bőr melanintermeléssel védekezik, amely egyenetlenül színezhet, és – különösen a kor előre haladtával – pigmenfoltokat okozhat. A hiperpigmentáció további oka lehet a hormonális egyensúlyhiány (például terhesség vagy menopauza alatt), gyógyszerszedés,  bőrgyulladás, de akné hegek nyomán is jelenhetnek meg foltok a bőrön.

A NIVEA laboratóriumaiban egy évtizednyi kutatási tapasztalattal, 50 000 hatóanyag vizsgálatát követően, először sejttenyészeteken, majd 1000, különféle bőrtípust képviselő önkéntesen végzett szigorú tesztelés után a szakértők megtalálták azt a szabadalmaztatott összetevőt, amely igazán hatékony a sötét foltok biztonságos kezelésében és megelőzésében.

A Cellular Luminous630® mágnesként vonzódik a melanin felhalmozódásokhoz és a tirozináz enzim blokkolásával csökkenti a melanin termelését éppen ott, ahol arra a legnagyobb szükség van. Használatával hosszabb távon kiegyensúlyozottabbá válik a pigmentáció, egyenletesebbé a bőr tónusa. A sejtszinten működő Luminous630® a már meglévő pigmentfoltokat halványítja miközben megakadályozza az újabbak kialakulását. Már négy hét használat után szemmel láthatóak a változások, nyolc hét alatt felére csökkenti az elszíneződések intenzitását! A termékek rendkívül finom illata és kellemes állaga nyomán a bőr azonnal selymes tapintásúvá válik.

A NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Szérum a NIVEA legnagyobb hatékonyságú terméke a pigmentfoltok kezelésében. Hialuronsav tartalma hatékonyan aktiválja a bőrsejtek saját hialurontermelését, ezen kívül erős antioxidáns hatású E-vitaminnal védi a bőrt a szabadgyökök bőröregítő hatásaitól. Könnyű összetétele gyorsan és maradéktalanul felszívódik a bőrbe.

nivea, luminous, cellular, pigmentfolt, folthalvanyitas, ragyogo, borapolas, ruzs es mas

NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni nappali krém FF50 a folthalványító Luminous630® komponens mellett vízmegkötő hialuronsavat valamint antioxidáns hatású E-vitamint tartalmaz. Magas és azonnal hatékony FF50 UV-szűrőkkel megakadályozza a napfény okozta pigmentfoltok kialakulását és a bőr öregedését. Enyhén mattítja a bőrt, diszkrét finom illatával, bársonyos textúrájával használata kényeztető élmény.

nivea, luminous, cellular, pigmentfolt, folthalvanyitas, ragyogo, borapolas, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések