Post Image

HAVI LIVE A LOVEBRANDS.HU-N FULLER BIANKA PSZICHOLÓGUSSAL

Rúzs & Más / 2022-10-14

Együttműködést kezdett a Lovebrands.hu beauty webshop egy pszichológussal – ahogyan ő magát is nevezi, „TikTok pszichológussal”, Fuller Biánkával. Havi LIVE bejelentkezésekkel fognak jelentkezni a Lovebrands Instagram oldalán az elkövetkezendő három hónapban – október, november és december hónapokban. A céljuk, hogy a Lovebrands közösségnek értéket teremtsenek és közvetítsenek Biankával. Olyan témákat fognak boncolgatni mint például az önelfogadás, a szorongás, a social media káros hatásai stb. Ezzel szeretné a beauty webshop kompenzálni és ellensúlyozni a szépségápolás és a social media káros hatásait, amely sokszor bizony csak a tökéletességet tükrözi.

“Megtanítalak, hogyan szeresd és fogadd el önmagad szorongásmentesen.”

Ez a mondat fogad mindenkit, aki felkeresi Fuller Bianka Instagram oldalát. Ennyire aktuális lenne ez a téma? Kell róla beszéljünk?
Bizony, hogy kell! És nem csak erről! Bianka és a Lovebrands, összefogott, hogy ezekről a fontos témákról nagyobb közönség bevonásával tudjanak beszélgetni.

Legyél részese a beszélgetésnek

Minden hónap elején megneveznek egy témát, amit aztán a hónap során különböző posztokban boncolgatnak együtt. Ebben számítanak az érdeklődők aktív részvételére. Kérdezz vagy akár oszd meg a véleményed, tapasztalatod! A lényeg, hogy merjünk beszélni akár tabuknak számító témákról is!

Októberi téma: önszeretet

Sokakban ott bujkál az az érzés, hogy „Nem vagyok elég jó”. Ez a negatív hang megszólalhat bármelyik élethelyzetben: „Nem vagyok elég jó barátnő.”, „Nem vagyok elég jó kolléga.”, „Nem vagyok elég jó főzésben.”, „Nem vagyok elég jó sportban.”, „Nem vagyok elég sovány.”, „Nem vagyok elég magas.” és így tovább. Nem lehetünk mindenben tökéletesek, hiszen annyi mindent csinálunk! A ‘tökéletlenség’ az élet része.
Mindenki jó valamiben, és kevésbé jó másban. Ezzel a helyzettel nem tudunk mást tenni, mint elfogadjuk. Az igazi önszeretet az önelfogadásból fakad.

Kérdezz és a szakember válaszol

Tedd fel kérdéseidet (akár anonim módon) október 26-ig és csatlakozz az online kérdezz-felelekhez, ahol Bianka megválaszoljaaz érdeklődők által feltett kérdéseket. Természetesen az élő adás közben is kérdezhettek, hozzászólhattok.
Élő bejelentkezés: 2022. október 27. 19:00
Helyszín: Lovebrands Instagram oldala, @lovebrandshu

fuller bianka, lovebrands.hu, live, pszichologus, tiktok pszichologus, onelfogadas, lelki segítseg, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések