Post Image

NU SKIN ÚJDONSÁGOK A MÉG SZEBB BŐRÉRT, MOSOLYÉRT

Rúzs & Más / 2018-12-14

A magas minőségű kozmetikumairól ismert Nu Skin legújabb arctisztítóit és a mosolyt optikailag ragyogóbbá varázsoló különleges szájfényt:

Ragyogó mosoly friss menta és vanília aroma kíséretében

Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser már ismert száraz, normál/vegyes, zsíros bőrre összeállított arctisztítók sora két új taggal bővül: immár kaphatóak az érzékeny és pattanásos bőrre alkalmas  arctisztítók utazóbarát kiszerelésben. Minden egyes arctisztító a Nu Skin egyedülálló ageLOC összetevő-koktélját tartalmazza, amely nem csupán az öregedés látható jeleit veszi célba, de egyenesen a forrásuknál ragadja meg őket a fiatalos és ragyogó bőrért. Ezek a gélek szinte kipárnázzák az arcbőrt, ezáltal könnyed és hatékony mozgást tesznek lehetővé a LumiSpa készülék számára. Nu Skin ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleanser - Arctisztító érzékeny bőrre Nem egyszerű feladat megfelelő arctisztítót találni érzékeny bőrre, de van rá megoldás. Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Sensitive Skin (arctisztító érzékeny bőrre) a bőr száraz, viszkető és feszülő érzete nélkül nyújt alapos tisztítást az arcbőr számára. A fiatalos bőr számára 7 az 1-ben megoldást kínáló összetevők mellett ez az illatmentes tisztító zab- és kínai dió-selyemfenyő-kivonatot tartalmaz a bőr puhítása és nyugtatása céljából, hogy a bőr kellemes érzetűvé váljon a tisztítás után. Ára: 13 086 HUF/100 ml Nu Skin ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleanser - Arctisztító pattanásos bőrre Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Blemish Prone Skin (arctisztító pattanásos bőrre) kifejezetten olyan összetevők hozzáadásával készült, amelyek a kellemes bőrérzet megtartása mellett segítenek a pattanások csökkentésében, a bőr tisztításában és a pórusok felszabadításában. Az illatmentes ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító egyszerre gyengéd és hatékony.

Pattintsuk fel és ragyogjunk! Hidratálja, ragyogóvá és csábítóvá teszi az ajkakat a leheletnyi vaníliával és friss mentával ízesített AP24 Smile Pop! Az antioxidáns hatású E- és C-vitaminnak köszönhetően frissességet, bársonyosságot és egyenletességet kölcsönöz az ajkaknak, míg a párnácskás applikátor gondoskodik a tökéletes felvitelről. Frissíti az ajkakat és finom vaníliás menta ízzel rendelkezik, amely jól passzol a többi AP24 termékhez.

– Ragyogóvá teszi a mosolyt.
– Egyszerűen felvihető, valamint hidratálttá, csábítóvá és kényelmes érzetűvé varázsolja az ajkakat.
– Azonnali magas fényt kölcsönöz az ajkaknak.
– A tiszta ajkakon és rúzs felett is kiválóan használható.
– Természetes árnyalatának köszönhetően minden bőrszínhez remekül illeszkedik.

Ára: 6631 HUF

Sminkeltávolítás a kétfázisú formula erejével

ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Sensitive Skin

Szabaduljunk meg a nap utolsó nyomaitól a Nu Colour Waterproof Makeup Remover-rel! Ez a kétfázisú formula gyengéden – mégis hatékonyan – eltávolítja a vízálló és hosszan tartó sminket a szemekről és az ajkakról, miközben nyugtatja is a bőrt a finom területek sima és puha érzetéért. Gyengéd hatékonysága biztosítja, hogy tiszta, friss szemekkel és ajkakkal zárja a napot, de kisebb igazítások végzésére is tökéletesen megfelel; ugyanis a smink elmaszatolása nélkül teszi lehetővé annak korrigálását.

GYENGÉD – ILLATMENTES – SZEMÉSZEK ÁLTAL TESZTELT

A kétfázisú formula ereje: az olajbázisú réteg fellazítja a sminket, a vízbázisú réteg eltávolítja a maradékot, valamint frissíti a bőrt.
Rázzuk össze őket, hogy együttes erővel aktiválják a formulát!

– Érzékeny bőrűek és kontaktlencsét viselők számára is ajánlott.
– Simává és puhává varázsolja az ajkakat és a szemhéjakat.
– A szemek és az ajkak érzékeny területén is használható.
– Nem hagy zsíros érzetet a bőrön.
– Illatmentes formula.
– Szemészek által tesztelt: kontaktlencsét viselők számára is használható.

Ára: 7 262 Ft

Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser már ismert száraz, normál/vegyes, zsíros bőrre összeállított arctisztítók sora két új taggal bővül: immár kaphatóak az érzékeny és pattanásos bőrre alkalmas  arctisztítók utazóbarát kiszerelésben. Minden egyes arctisztító a Nu Skin egyedülálló ageLOC összetevő-koktélját tartalmazza, amely nem csupán az öregedés látható jeleit veszi célba, de egyenesen a forrásuknál ragadja meg őket a fiatalos és ragyogó bőrért. Ezek a gélek szinte kipárnázzák az arcbőrt, ezáltal könnyed és hatékony mozgást tesznek lehetővé a LumiSpa készülék számára.

Nu Skin ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleanser – Arctisztító érzékeny bőrre

Nem egyszerű feladat megfelelő arctisztítót találni érzékeny bőrre, de van rá megoldás. Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Sensitive Skin (arctisztító érzékeny bőrre) a bőr száraz, viszkető és feszülő érzete nélkül nyújt alapos tisztítást az arcbőr számára. A fiatalos bőr számára 7 az 1-ben megoldást kínáló összetevők mellett ez az illatmentes tisztító zab- és kínai dió-selyemfenyő-kivonatot tartalmaz a bőr puhítása és nyugtatása céljából, hogy a bőr kellemes érzetűvé váljon a tisztítás után. Ára: 13 086 HUF/100 ml

ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Sensitive Skin

Nu Skin ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleanser – Arctisztító pattanásos bőrre

Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser for Blemish Prone Skin (arctisztító pattanásos bőrre) kifejezetten olyan összetevők hozzáadásával készült, amelyek a kellemes bőrérzet megtartása mellett segítenek a pattanások csökkentésében, a bőr tisztításában és a pórusok felszabadításában. Az illatmentes ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító egyszerre gyengéd és hatékony.

NU SKIN ÚJDONSÁGOK A MÉG SZEBB BŐRÉRT, MOSOLYÉRT
4.5 (90%) 8 votes

Kapcsolódó bejegyzések