Post Image

HÁMLASSZ OKOSAN, A BŐRTÍPUSODNAK MEGFELELŐEN!

Rúzs & Más / 2022-11-22

Ahhoz, hogy a hidegebb hónapokban is azt adhasd a bőrödnek, amire leginkább szüksége van, fontos, hogy átalakítsd az arcápolási rutinodat. A hámlasztók használata cseppet sem időigényes, hatásuk mégis látványos és kézzel fogható: a fakó arcszín egészségtől ragyogóvá válik, a bőr tapintása pedig bársonyosan puha lesz. A hámlasztást követően egyenletesebbé válik a bőrfelszín, ami kiváló sminkalap, a végeredmény nemcsak szebb, hanem tartósabb is lesz. Ami miatt pedig különösen szeretni fogod a hámlasztó géleket, az az, hogy az elhalt hámsejtek eltávolításával szabaddá teszik az utat a felvitelüket követően használt, értékes hatóanyagban gazdag kozmetikumok előtt, így azok nagyobb mennyiségben és a bőr mélyebb rétegeibe juthatnak el, hogy ott kifejtsék jótékony hatásukat. A natúr összetevőkkel és a Schüssler ásványi sók egyedülálló kombinációinak hozzáadásával készült kémiai hámlasztók kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, és élénkítik a bőrmegújulás természetes folyamatát.

Ahhoz, hogy kihozd a maximumot a hámlasztók használatából, lényeges, hogy a bőrtípusodnak vagy az esetleges bőrproblémádnak megfelelő gélt válaszd. Az AHA savas hámlasztó elsősorban a száraz, vízhiányos, érett és/vagy pigmentfoltos bőr esetén ajánlott, illetve akkor, ha szeretnéd késleltetni az idő múlásának jeleit az arcodon. A BHA savas hámlasztó tökéletes választás zsíros vagy kevert bőrtípus esetén, illetve akkor, ha a bőröd tág pórusú, hajlamos a gyulladt pattanások képződésére, érzékeny vagy rozaceás.

Schüssler Szépségtipp:

Ha korábban még nem használtál hámlasztót, kezdésként hetente 1-2 alkalommal vidd fel az arcodra az AHA vagy BHA savas gélt, és figyelj a bőröd jelzéseire! Optimális savtartalmának köszönhetően (az AHA savas gél 5% gyümölcssavat és 5% tejsavat tartalmaz, a BHA savas gél pedig 1% szalicilsav-tartalmú) mindkét hámlasztó biztonságosan használható otthon is, a javasolt gyakoriságot azonban mindig tartsd szem előtt!

SCHÜSSLER AHA SAVAS HÁMLASZTÓ GÉL

schussler, natur cosmedics, naturkozmetikum, ruzs es mas, hamlaszto, hamlaszto gel, bha, aha, bormegujito

A vízben oldódó AHA savak a kíméletes hámlasztáson túl fokozzák a bőrregenerálódást és egyenletesebb pigmentációt eredményeznek. Használatát követően arcbőröd visszanyeri hidratáltságát, egészséges ragyogását, puhaságát és egyenletes színét. A bőrmegújító hatásnak és a természetes kollagéntermelés serkentésének köszönhetően a bőr sejtjei gyorsabban regenerálódnak, helyreállítva az elveszített rugalmasságot, feszességet.

Hatékonyan száll szembe a száraz, vízhiányos bőrrel járó kellemetlenségekkel és ellensúlyozza az idő múlásának jeleit. Bőrmegújító és pigmentfolt-halványító tulajdonságának köszönhetően enyhíti a bőrön megjelenő elszíneződéseket és a kisebb sérülések, pattanások nyomán visszamaradt hegeket.

● A gyümölcssav a hámlasztók kedvelt és rendkívül hatékony összetevője, ami elősegíti a bőrsejtek megújulását. Antioxidáns hatású, elősegíti a természetes kollagéntermelődést, ami nélkülözhetetlen a rugalmas, feszes bőrhöz.
● A tejsav bőrmegújító hatását nemcsak a bőrfelszínen, hanem a mélyebb rétegekben is képes kifejteni, emellett kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét és intenzíven hidratál.
● A hámlasztó gélben rejlő Nr. 1-es Schüssler só rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt, míg a szépség sójának is nevezett Nr. 11-es Schüssler só regenerálja és ellenállóbbá teszi.

Használata:

Az esti arcápolás részeként vidd fel a gondosan megtisztított, száraz bőrödre a hámlasztót, egyenletesen oszlasd el, és miután finoman a bemasszíroztad, hagyd hatni 10 percig. Ezután langyos vízzel öblítsd le, és a bőrápolást folytasd a megszokott módon: arcpermet, majd arcolaj, arcszérum vagy bőrtökéletesítő arcelixír és a bőrtípusodnak megfelelő krém használatával. Rendszeres használata mellett nappalra mindig gondoskodj az arcbőr fényvédelméről is!

Ára: 3.990 Ft/30 ml

SCHÜSSLER BHA SAVAS HÁMLASZTÓ GÉL

schussler, natur cosmedics, naturkozmetikum, ruzs es mas, hamlaszto, hamlaszto gel, bha, aha, bormegujito

A BHA savas hámlasztó természetes és kíméletes módon távolítja el bőrödről az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút, illetve szabályozza a faggyúmirigyek működését. A BHA sav és a szépítő Schüssler sók együttes ereje pont azt adja a zsíros vagy kevert bőrtípusnak, illetve a pattanásos, tág pórusú bőrnek, amire vágyik, szemmel láthatóan javítva az állapotát. Biztonsággal alkalmazható érzékeny, irritációra vagy rosaceára hajlamos bőrre is.

● A szalicilsav kiváló hámlasztó és bőrmegújító hatással rendelkezik, szabályozza a faggyútermelést és összehúzza a kitágult pórusokat. A bőrt a mélyebb rétegekben is megtisztítja, jelentősen javítja a már meglévő pattanások és mitesszerek állapotát és szerepet játszik az újabbak kialakulásának megelőzésében.
● A BHA savas hámlasztó gélhez bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású Nr. 3-as ferrum phosphoricum és az anyagcsere-folyamatokat kiegyensúlyozó Nr. 9-es natrium phosphoricum Schüssler ásványi sót adtunk.

Használata:

Mindig alaposan megtisztított és szárazra törölt bőrre vidd fel a hámlasztót, egyenletesen oszlasd, el és miután finoman a bőrödbe masszíroztad, hagyd hatni 10 percig. Ezután langyos vízzel öblítsd le, és a bőrápolást folytasd a megszokott módon: arcpermet, majd arcolaj, arcszérum vagy bőrtökéletesítő arcelixír és a bőrtípusodnak megfelelő krém használatával.

Ára: 3.990 Ft/30 ml

Kapcsolódó bejegyzések