Post Image

HAJHULLÁS ELLEN HATÉKONY NÖVÉNYI KOMPLEX

Rúzs & Más / 2017-12-29

A hajszálak elvékonyodása, a hajhullás minden esetben különleges figyelmet igényel. A dús, vastag haj fontos alapfeltétele, hogy a fejbőr is egészséges legyen. A Paul Mitchell Scalp Care Teafa Fejbőrápoló termékcsalád fő hatóanyaga az exkluzív Regeniplex® növényi komplex, amely elősegíti a fejbőr egyensúlyának visszaállítását, a termékek rendszeres alkalmazásával a hajszálak vastagabbak, a frizura dúsabb lesz.

A Paul Mitchell Tea Tree fejbőrápoló, hajhullást csökkentő és hajerősítő termékek egy megelőző rendszert alkotnak. Természetes összetevőik segítségével csökkentik a hajszálak elvékonyodását. Egy 28 emberen, független laboratórium által elvégzett 8 hetes teszt során 85%-kal növekedett a haj erőssége. (Az eredmények egyénenként különbözőek lehetnek.) Nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják, megőrzik a festett haj színét.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az exkluzív Regeniplex komplex különleges növényi hatóanyagok keveréke. A LÓHERE KIVONAT jelentősen csökkenti a hajszálak elvékonyodását. A KAKADU SZILVA GYÜMÖLCS kivonat, a BORSÓPEPTID, a KURKUMA ÉS GINZENG gyökér kivonatok stimulálják a fejbőrt, mialatt növekszik a haj sűrűsége és csökken a hajszálak töredezettsége.
Az exkluzív növényi kivonat komplex tehát megváltoztatja a hajnövekedés rendszerét, a nyugalmi fázist lerövidíti és sűrűbb, vastagabb hajszálakat eredményez.

A termékek javasolt eladási árai:

Paul Mitchell Scalp Care Sampon, 300ml 7.300,-Ft
Paul Mitchell Scalp Care Kondicionáló, 300ml: 7.500,-Ft
Paul Mitchell Scalp Care Tonik, 100ml: 14.500,-Ft

Paul Mitchell Teat Tree hajhullást csökkentő, hajerősítő hajápolók

Kapcsolódó bejegyzések