Hajhullás STOP!

Zsolesz / 2014-10-24

 

Serkenti a mikrokeringést és fokozza a vérellátást. A hármas hatású, aktív komplex aktívan erősíti a fejbőr védőrétegét, így láthatóan és érzékelhetően erős hajat eredményez. Az összetevők átjárják a hajat, és kívül-belül egyaránt erősítik a hajszál szerkezetét. Az egészséges fejbőr pedig jó alapot biztosít a növekvő hajnak.

A head & shoulders kreatív igazgatója, Peter Lux a következőket mondta az új termékkel kapcsolatban: “Rendszeresen alkotok frizurát olyan férfiaknak, akik aggódnak elvékonyodó hajszálaik miatt. Ők olyan megoldásra és termékre vágynak, amelyet könnyű használni, ugyanakkor azonnal látványos eredményt hoz. Az Anti-Hair Fall Tonik tökéletes azok számára, akik a tükörbe nézve rögtön szembesülni szeretnének a változással. Ez egy valódi neszeszer-szuperhős.”


A head & shoulders Anti-Hair Fall kollekció az innovatív Anti-Hair Fall Tonik mellett 2az1-ben sampont is tartalmaz. Az Anti-Hair Fall termékcsalád használata három fontos előnyt kínál használóinak:

1. Véd: az olyan problémák kiküszöbölésével, mint a fejbőr és a haj korpásodása

2. Erősít: a hajszálakat már közvetlenül a hajmosás után megerősíti

3. Megelőz: javít a fejbőr védőrétegén és egészen a fejbőrtől erősíti a hajszálakat, így idővel erősebb, dúsabb hajat eredményez

Head & Shoulders Anti Hair Fall termékek ajánlott fogyasztói ára: H&S Anti Hair Fall sampon 200 ml: 899 Ft, H&S Hair Fall hajápoló tonik 125 ml: 1999 Ft


 

Kapcsolódó bejegyzések