Post Image

HAJÁPOLÁSI ÚJDONSÁGOK A VICHY-TŐL

Rúzs & Más / 2023-08-11

Népszerű hajerősítő Dercos ENERGY+ samponjához a Vichy egy vadonatúj hajbalzsamot is bevezetett. A legújabb haj- és fejbőrápoló  Vichy innováció a Dercos ENERGY+ kondicionáló. Ez a két hajápoló így már egymásra hangoltan, párban küzd a hajhullás ellen, és ideális hajhullás elleni programot alkot a DERCOS Aminexil CLINICAL 5 ampullákkal is.  Dercos ENERGY+ kondicionáló erősíti a hajszálakat, segít megelőzni a hajhullást valamint hidratálja és táplálja a hajat a külső hatások elleni védelemért.

Hajerősítő hajápolási rutin

Az új hajerősítő balzsam az ugyanebben a termékcsaládban már bevezetett ENERGY+ energiát adó samponra épül, és ideális kiegészítője a hajhullás elleni teljes hajápolási rutinnak.
Az új kondicionáló az Aminexillel – a hajhullás elleni referenciamolekulával – dúsított technológiát, valamint hajerősítő ceramidokat és aminosav-komplexet használ a hajszálak maximális megerősítése érdekében.

vichy, dercos, ebergy+, hajapolas, hajerosito, hajhullas, kondicionalo, sampon, balzsam, utantolto, ruzs es mas, aminexil

A Dercos ENERGY+ hajerősítő balzsam legfontosabb előnyei:

• Aminexillel és erősítő komplexszel gazdagított formulája célzottan erősíti a hajszálakat, segít megelőzni a hajhullást, és ellenállóbbá teszi a hajat a külső hatásokkal szemben.
• Tápláló ápolás: A kondicionáló táplálja a hajat, köztük célzottan az érzékeny hajzónákat. Intenzív táplálást, és akár 94%-os hidratáltságot biztosít.
• Látható eredmények: A haj könnyen fésülhető és kevésbé törékeny lesz már közvetlenül a kondicionáló használata után, ami segít javítani a haj általános megjelenését.

Az új Dercos kondicionáló az ENERGY+ samponnal és az Aminexil CLINICAL 5 ampullákkal együtt ideális kiegészítője a hajhullás elleni teljes hajápolási rutinnak. Klinikai vizsgálatok bizonyították e kombináció hatékonyságát: a hajhullás akár 29%-kal csökkent, miközben a haj mennyisége akár 48%-kal, a haj erőssége pedig akár 78%-kal nőtt.

vichy, dercos, ebergy+, hajapolas, hajerosito, hajhullas, kondicionalo, sampon, balzsam, utantolto, ruzs es mas, aminexil

DERCOS HAJÁPOLÁSI RUTIN HAJHULLÁS ELLEN

1. LÉPÉS: ENERGIÁT ADÓ SAMPON a hajvolumen növeléséhez

2. LÉPÉS: HAJERŐSÍTŐ BALZSAM a hajszálak erősítéséhez

3. LÉPÉS: AMINEXIL CLINICAL 5 AMPULLÁK a hajhullás csökkentéséhez

Az ENERGY+ hajerősítő balzsam minden hajtípusra, nők és férfiak számára egyaránt alkalmas. Ajánlott fogyasztói ára: 8489 Ft

További DERCOS újdonság, hogy a KORPÁSODÁS ELLENI SAMPONOK mostantól KÖRNYEZETTUDATOS UTÁNTÖLTŐBEN is kaphatók!

vichy, dercos, ebergy+, hajapolas, hajerosito, hajhullas, kondicionalo, sampon, balzsam, utantolto, ruzs es mas, aminexil

Dercos Korpásodás elleni sampon száraz hajra utántöltő 500 ml 10 489 Ft
Dercos Korpásodás elleni sampon normál és zsíros hajra utántöltő 500 ml 10 489 Ft

Kapcsolódó bejegyzések