Post Image

HA NYÁR, AKKOR S.OLIVER FEELS LIKE SUMMER!

Rúzs & Más / 2022-05-16

Egy kisbusszal a sárga-arany Tabernas-sivatagon keresztül, virágzó fügekaktuszok mellett elhaladva eljutni a Costa del Sol álomszerű naplementéihez – az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei limitált kiadása a városi életből egyenesen a várva várt 2022-es nyárba repít! A vegán, virágos-gyümölcsös illat vágyat ébreszt a következő kalandos útra, az igaz barátság és a lenyűgöző természet pillanataira. Felkészültél életed nyarára? A tavasz és az első napsugarak jegyében az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER sikerszéria következő illatváltozata már kapható – érdemes sietni, mert az illat limitált.

s.Oliver, feels like summer, feels like summer 2022, illat, limitalt, nyari, ruzs es mas, edt

A napfényes szezon sikerillatai

A FEELS LIKE SUMMER 2016 óta sugároz hamisítatlan nyári hangulatot, minden évben más és más stílusos koncepcióval. Az s.Oliver Fragrances pedig bebizonyítja, hogy abszolút van érzéke a trendekhez: a szezonális női illatokat minden évben elkapkodják. Tavaly az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2021 12 hónap összes új terméke közül is a legkelendőbb cikk volt a női lifestyle illatok szegmensében. Idén nyáron az új illat arra inspirál, hogy felfedezzük a természet sokszínű szépségét és varázsát, amely néhány óra autózás után máris a lábunk előtt hever.

Legyen az idei, életed illatos nyara!

s.Oliver, feels like summer, feels like summer 2022, illat, limitalt, nyari, ruzs es mas, edt

A fejillatban a virágos-gyümölcsös s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2022 a bergamott kellemes frissességével indít, majd az alma és a mandarin különleges gyümölcsösségével lep meg, a pezsdítő spontaneitást és bizsergető várakozást idéző illatprelúdiummal. A narancsvirág, a fehér pünkösdi rózsa és a jázmin nőies szívjegye olyan virágos pillanattá válik, amely viselőjét a természet kalandos világába repíti. A pézsma és a pacsuli gyengéd alapjegyei zárják le az illatélményt, és gondoskodnak hosszan tartó hatásáról.

Fejjegy
bergamott, zöld alma, mandarin, pézsma

Szívjegy
narancsvirág, fehér pünkösdi rózsa, jázmin

Alapjegy
pézsma, pacsuli

Játékos dizájn

s.Oliver, feels like summer, feels like summer 2022, illat, limitalt, nyari, ruzs es mas, edt

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolásának megjelenése éppoly nyárias, mint maga az illat: a különböző kaktuszfajták pompás virágaikkal játékos, nyárias hangulatot adnak az üvegnek és a doboznak. Az illusztrációk élénk színei erős kontrasztot alkotnak a háttér világoskék színével és vidám, fiatalos megjelenést eredményeznek. A vegán szimbólum az idei szezonális s.Oliver Fragrances illat összehajtható dobozának hátulján is megtalálható. Jöhet egy gondtalan pillanatokkal teli nyár!

 

Kapcsolódó bejegyzések