Post Image

GYENGÉD ÖLELÉS A 4711 ACQUA COLONIA ÚJDONSÁGÁTÓL

Rúzs & Más / 2024-02-17

A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk egy új, megnyugtató, boldog pillanatokat nyújtó illat-alkotás, amely az öngondoskodás jegyében született. Ez a virágos kölnivíz egyesíti a frézia gyümölcsös virágjegyeit a pézsma gyengéd árnyalataival, finom és nemes illatot alkotva, ami olyan érzést kelt, mintha szeretetteljes ölelésben részesülnénk.

acqua colonia, 4711, edc, freesia & musk, freesia, musk, eau de cologne, kolni, kolniviz, illat, frezia, ruzs es mas

Az Acqua Colonia illatkollekció aromaterápiás hatású kölnivizeket kínál, amelyek élénkítik, erősítik, serkentik vagy megnyugtatják viselőjüket. Az új Freesia & Musk illat a frézia és a pézsma kontrasztjával folytatja a virágos illatok sikerét, gyengéd és nemes kompozíciót kínálva a gyümölcsös-virágos kategóriában.

Ezt a finom és ölelő illatot úgy alkották meg, hogy teljesen összeolvadjon a bőrrel, érzékeltetve a gyengédség és a szeretet jegyeit. A frézia gyümölcsös és virágos illatakkordjai együtt találkoznak a pézsma melegségével, létrehozva egy különleges aurát.

acqua colonia, 4711, edc, freesia & musk, freesia, musk, eau de cologne, kolni, kolniviz, illat, frezia, ruzs es mas

A Freesia & Musk illatot egy púderes, édes és finom virágos-gyümölcsös jegy jellemzi, amely frissességet és megnyugtatást kölcsönöz. A pézsma ragyogó “édes” illata melegséget és kényelmet sugároz, hozzájárulva az illat tartósságához és teljességéhez.

A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk nemcsak az illatával, hanem megjelenésével is gyengédséget sugall. A pasztell lila szín nyugalmat és derűt sugároz, tökéletesen illeszkedve az illatkoncepcióhoz. A modern retró design és az ikonikus Molanus palack dombornyomott felülete együtt teszi különlegessé és elegánssá az Eau de Cologne megjelenését.

acqua colonia, 4711, edc, freesia & musk, freesia, musk, eau de cologne, kolni, kolniviz, illat, frezia, ruzs es mas

Az összetevők 90-97% -a természetes eredetű – a márka kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a természet tiszteletére. Az új kompozíciók során lemondanak az állati eredetű összetevőkről, az ásványi olajokról és színezékekről, hogy biztosítsák a termék minőségét és környezetbarát jellegét.

A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk kínálatában az alábbi termékek találhatók:

Eau de Cologne Natural Spray 100 ml 15.307 Ft
Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 9.567 Ft
Aroma Shower Gel 200 ml 4.783 Ft

Kapcsolódó bejegyzések